Vijfde Gouden Zoover Award op rij voor familiecamping De Belten in Hardenberg!

"Familiecamping De Belten in Rheeze bij Hardenberg heeft voor het vijfde jaar op rij een Gouden Zoover Award ontvangen. Ook verdiende de camping vorige maand al de vijfde ster van de ANWB. ,,Wat gaaf!” aldus Cyvon Janssen van de De Belten."

De Belten heeft de Gouden Zoover Award te danken aan de bezoekers van het platform voor beoordelingen van vakantieaccommodaties. Campings, vakantieparken en hotels dienen gemiddeld een 9 of hoger te scoren en De Belten deed dat voor het vijfde jaar op rij.

De awards werden donderdag uitgereikt. De Gouden Zoover Award wordt door ondernemers in de vrijetijdssector gezien als een belangrijke en waardevolle prijs. ,,We zijn enorm trots op de reviews van onze gasten”, aldus Cyvon Janssen. ,,Een vijfde Gouden Zoover Award was een droom. Gebeurt niet vaak, dus dit is extra bijzonder.

Compliment

In december kreeg de camping in Rheeze al bezoek van de ANWB, toen een vijfde ster werd uitgereikt. ,,Laten we eerlijk zijn: Zoover en de ANWB zijn belangrijke spelers in ‘onze’ branche, dus we zien het als een groot compliment.”

Boek je verblijf snel en eenvoudig bij De Belten!