Zakelijke events

Brasserie De Belten is de perfecte locatie voor het organiseren van al je bedrijfsevenementen. Of het nu om een vergadering, teambuilding- of personeelsuitje gaat. De verschillende ruimtes (zowel binnen als buiten), tussen de eeuwen oude bomen, in het bosrijke Rheeze, bieden voor elke situatie een aangename sfeer. Van een formeel diner, gezellige kerst of nieuwjaarsborrel tot een spetterend bedrijfsfeest, wij bieden je een volledig verzorgd programma dat inspeelt op alle wensen.

Presentaties, vergaderingen, workshops of trainingen in combinatie met een lunch of geheel verzord diner geven de werkdag een vleugje ontspanning en -culinaire- verwennerij.
Voor groepen tot plusminus vanaf 25 personen bieden we diverse mogelijkheden.

Alle zakelijke arrangementen zijn te combineren met overnachtingsarrangementen in onze accommodaties. Meer informatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende aanvraag

Private events

Heb jij iets te vieren met familie of vrienden? Dat doe je in Rheeze, bij De Brass. Een volledig georganiseerd feest, lunch, diner, borrel, private diner, BBQ of kinderfeestje. Alles is mogelijk! Door de relaxte sfeer en moderne stijl is De Brass ook uitermate geschikt als trouwlocatie. Opties op maat, we denken graag met je/jullie mee.

 
Neem contact met ons op