HomeVroegboekkorting 2018
Vroegboekkorting 2018 2018-01-19T10:18:19+00:00

Vroegboekkorting 2018

Reserveer nu alvast je favoriete kampeerplaats op familiecamping De Belten voor 2018. Met de vroegboekkorting profiteer je direct van 20% korting op een verblijf op de gezelligste familiecamping van Overijssel. Boek direct de mooiste kampeerplaats van 2018!

Let op deze vroegboekactie is geldig t/m 1 februari 2018! 

Ontspannen, kamperen, spelen, lekker eten… en nog veel meer! Op onze familiecamping zal iedereen zich vermaken. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de indoor waterspeeltuin. Het buitenbad met glijbaan is ideaal voor het hele gezin. De hele camping bevat volop speelmogelijkheden voor de kinderen en op onze camping mag je gratis gebruik maken van het wifi netwerk. De deuren van de Brasserie zijn geopend voor lunch, diner of heerlijke drankjes op het verwarmde terras.

Boek nu alvast je voordeligste zomervakantie of weekendje weg voor 2018. Met onze Vroegboekkorting ontvangt u direct 20% korting op kamperen bij De Belten! Zo betaalt u niet teveel en heeft u het hele jaar een goed vooruitzicht. U kunt zelfs alvast boeken in de bouwvak van 2018!

  • Niet geldig op bestaande boekingen of in combinatie met andere aanbiedingen (bijv. arrangementen)
  • Niet geldig op accommodaties en De Waard tenten
  • Alleen geldig op kampeerplaatsen

De vroegboekkorting is alleen geldig op kampeerplaatsen. De korting wordt tijdens het boeken automatisch verwerkt. Deze korting geldt ook in de bouwvak!