HomeTestgezinnen gezocht
Testgezinnen gezocht 2018-04-17T15:42:30+00:00

Testgezinnen gezocht voor de Meivakantie

Word onze Glamping Tester van 2018!

Familiecamping De Belten heeft sinds dit jaar enkele hagelnieuwe luxe lodges, maar ook bieden we 3 luxe chalets en De Waard tenten. Voor het nieuwe seizoen willen we deze toffe accommodaties heel graag laten testen, voor een zacht prijsje. Ben of ken jij iemand die dit helemaal fantastisch vindt? Lees dan verder!

Wat zoeken we?
Wij zoeken -jonge- gezinnen die in de week van 27 april tot 6 mei 2018 onze hagelnieuwe luxe lodge, 3 luxe chalets en 6 De Waard tenten willen testen. Ben of ken jij iemand die dit helemaal fantastisch vindt? Laat het ons weten door een e-mail te sturen met daarin een toffe vakantiefoto naar cyvon@debelten.nl of bel even met Cyvon via 0523 26 2264.

6 persoons luxe lodge (1)
Logeren in onze tent lodge moet je een keer meemaken! Geniet van het zonnetje op de veranda en stap met je blote voeten in het frisse gras.

4 en 6 persoons luxe chalets (3)
Combineer de gezelligheid van familiecamping met de luxe van een mooie chalet! Dit gloednieuwe vakantiehuis is een perfect uitgangspunt voor een ontspannen en vooral comfortabele vakantie op de camping.

4 en 6 persoons De Waard tent (12)
Houd je van kamperen, maar willen je geen gesleep met spullen of ruzie om een paar tentstokken? Ga voor een ingerichte De Waard tent op Familiecamping De Belten en je vakantie kan meteen beginnen.

Wanneer mag je komen testen?
Je mag een van de accommodaties testen van 27 april tot 6 mei. Wil je langer blijven? Dat kan! Je kunt je vakantie verlengen maar hiervoor gelden dan wel de normale tarieven en voorwaarden.

Wat verwachten wij van je test?
Allereerst ga je natuurlijk gewoon lekker op vakantie. Geniet met je gezin van het (luxe) kampeerleven. Omdat we benieuwd zijn naar jullie kampeerervaring (het is tenslotte een test) verwachten wij feedback van je over zowel de accommodatie en de inventaris als over het volledige verblijf op De Belten. Daarnaast ontvangen wij graag leuke foto’s/video’s van jullie vakantie. Deze kunnen wij dan gebruiken op onze social media kanalen. Dit doen we natuurlijk wel in goed overleg met jullie!

Fotograaf & videograaf 
Gedurende de Meivakantie zal op twee dagen een videograaf rondlopen die verschillende beelden maakt van de camping en van de accommodatie. Dit is voor jullie geen probleem.

De uitslag
Het winnende gezin wordt op 23 april 2018 bekend gemaakt via social media en e-mail. Hierna nemen wij contact met hen op om verdere details te bespreken.

Voorwaarden voor deelname
1. Je deelname is geldig voor de meivakantie (van 27 april t/m 6 mei 2018).
2. Reisduur: 9 dagen (flexibele aankomst en vertrek is mogelijk).
3. De winnaar maakt als “Glampingtester” een reisverslag voorzien van foto’s (en video’s), welke door De Belten via verschillende mediakanalen mogen worden gepubliceerd.
4. Er zal op twee dagen een fotograaf/videograaf rondlopen en af en toe beelden maken. Dit moet voor jullie geen probleem zijn.
5. Speciaal tarief voor het verblijf:
-luxury lodge: €175
-luxe chalet: €175
-De Waard tent: €120
6. Het verblijf is inclusief eindschoonmaak, water, gas, elektra en eventuele reserveringskosten.
7. Het verblijf is exclusief extra kosten ter plaatse (bijvoorbeeld borgsom of toeristenbelasting), de reiskosten, maaltijden en verzekeringen.
8. De reis is persoonsgebonden en kan niet aan derden worden overgedragen.
9. De waarde van de reis kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

Ben jij geïnteresseerd? Neem contact met ons op!