HomeOver De Belten
Over De Belten 2017-05-10T09:54:04+00:00

Over De Belten

Familiecamping De Belten is een geweldige plek voor quality time met gezin, familie of vrienden. En voor je het weet is het zover, vakantie! Waar kun je nu beter tot rust komen dan in het mooie, bosrijke Rheeze? Wie ervoor kiest om een vakantie door te brengen op familiecamping De Belten zal versteld staan van de faciliteiten, het comfort, de natuurlijke ligging, maar vooral van de gastvrije sfeer. Onze visie is helder: jullie als familie staan centraal en verdienen een vakantie vol ontspanning en beleving. Wij gaan er alles aan doen om hier aan bij te dragen. Dit vinden we super en doen wij met veel plezier!

In 2014 is de camping overgenomen. Met een nieuwe formule is familiecamping De Belten ontstaan. De camping is de afgelopen jaren rigoureus veranderd en heeft zichzelf bewezen als een innovatieve camping.

Met zichtbare veranderingen zoals hagelnieuwe chalets en nieuwe speelvoorzieningen en een aantal niet zichtbare verbeteringen zoals hele nieuwe infrastructuur en razendsnel internet in de accommodaties hebben we de camping een flink boost gegeven. Het jonge en ambitieuze team wil blijven vernieuwen en de gasten blijven verbazen en verrassen.

Gezelligheid en een prettige, ongedwongen sfeer vinden we heel belangrijk bij De Belten. Dat is voelbaar op de hele camping en daar doen we dagelijks ons best voor! Een warm welkom, een altijd brandende open haard en een gemotiveerd team dat vlot en gastgericht is… Ons dynamische team met toppers zorgt ervoor dat jullie op de gezelligste familiecamping van Overijssel de tijd van jullie leven hebben!

Omgeving
Werken bij De Belten
Openingstijden