ontdek 2018-01-28T14:01:50+00:00

Familiecamping de Belten


Voor je het weet is het zover, vakantie! Familiecamping De Belten is een geweldige plek voor quality time met gezin, familie of vrienden. Waar kun je nu beter tot rust komen dan in het mooie, bosrijke Rheeze? Wie ervoor kiest om een vakantie door te brengen op familiecamping De Belten zal versteld staan van de faciliteiten, het comfort, de natuurlijke ligging, maar vooral van de gastvrije sfeer. Onze visie is helder: jullie als familie staan centraal en verdienen een vakantie vol ontspanning en beleving. Wij gaan er alles aan doen om hier aan bij te dragen. Dit vinden we super en doen wij met veel plezier!

In 2014 is de camping overgenomen. Met een nieuwe formule is familiecamping De Belten ontstaan. De camping is de afgelopen jaren rigoureus veranderd en heeft zichzelf bewezen als een innovatieve camping. Met zichtbare veranderingen zoals hagelnieuwe chalets en nieuwe speelvoorzieningen en een aantal niet zichtbare verbeteringen zoals hele nieuwe infrastructuur en razendsnel internet in de accommodaties hebben we de camping een flink boost gegeven. Het jonge en ambitieuze team wil blijven vernieuwen en de gasten blijven verbazen en verrassen.

Wist u dat familiecamping De Belten de “Zoover Award Gold 2017” heeft gewonnen! Klik hier.

Ontdek De Belten

Over de Belten

Gezelligheid en een prettige, ongedwongen sfeer vinden we heel belangrijk bij De Belten. Dat is voelbaar op de hele camping en daar doen we dagelijks ons best voor! Een warm welkom, een altijd brandende open haard en een gemotiveerd team dat vlot en gastgericht is…

Ons dynamische team met toppers zorgt ervoor dat jullie op de gezelligste familiecamping van Overijssel de tijd van jullie leven hebben!

JE VAKANTIE NU AL BELEVEN

Loop over de camping

in deze virtuele tour!

Start virtuele tour

Super Camping!

De camping wordt goed onderhouden. Het personeel is vriendelijk. Eten in de Brasserie is lekker. In het binnen zwembad vermaakte onze Kids van 5 en 6 zich prima. Het animatie is super. Een camping in een mooie groene omgeving.

Sanne

Schitterende camping en onze Chalet was heerlijk.

Geen op of aanmerkingen maar de camping is prachtig wordt goed onderhouden, voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd. Ouders, opa en oma komen heerlijk tot rust en kinderen kunnen zich lekker uitleven. Voor ieder wat wils.

Bedankt Thea en Bettina

Thea en Bettina

8,9 Zoover beoordeling

ZWEMBAD

ANIMATIE

CHALET

BISTRO