• Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Zoover Award Gold

9.2beoordeling op


Familiecamping De Belten wint 3e Gouden Zoover Award, hoe tof is dat!!

Dat familiecamping De Belten hard aan de weg timmert, weten de meesten al en is goed te volgen via de social media kanalen. Ieder jaar lezen wij de enquêtes en Zoover reviews van onze gasten aandachtig door en halen wij de belangrijkste tips eruit en nemen dit mee in onze investeringsplannen om de camping nog mooier te maken. Zoover is een onwijs belangrijke speler in de leisure branche. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. De awards geven erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. Een mooie bekroning op het harde werken van ons team en de waardevolle reviews na een top verblijf op De Belten van al onze gasten. Wij zijn daarom ook echt onwijs trots dat we in 2017, 2018 en 2019 zijn beloond met een Gouden Zoover Award.

Om een Gouden Zoover Award  te ontvangen moeten er minstens 50 reviews in een seizoen op Zoover zijn geplaatst met het gemiddelde cijfer van een 9 of hoger. Wij, het team van familiecamping De Belten hebben dankzij onze gasten, een 3e Gouden Zoover Award gewonnen!
 
Wij vinden dat vakantie vieren niet iets is waarbij alleen de kinderen het naar hun zin hebben. Jij hebt als ouder toch ook recht op een heerlijke relaxte en welverdiende vakantie? Je bent het hele jaar druk geweest dus tijd om te ontspannen en te genieten! Even een kleine greep uit wat wij als familiecamping De Belten jou kunnen bieden: Wat dacht je van heerlijk loungen op het loungeterras van de Brasserie met een drankje en een hapje terwijl je naar de kinderen kijkt die zich vermaken in de Klautertuin? Of even lekker zonder kinderen je conditie op peil houden tijdens een fanatieke les bootcamp? Relaxen bij het zwembad in je eigen luxe ligstoel met je favoriete muziek op de achtergrond?
 
Wil jij dit ook? Boek snel je vakantie bij ons, zodat zowel de kinderen als jij kunnen genieten!

Zoek & Boek

9.2beoordeling op

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!