• Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Vijfde Gouden Zoover Award op rij voor familiecamping De Belten in Hardenberg!

"Familiecamping De Belten in Rheeze bij Hardenberg heeft voor het vijfde jaar op rij een Gouden Zoover Award ontvangen. Ook verdiende de camping vorige maand al de vijfde ster van de ANWB. ,,Wat gaaf!” aldus Cyvon Janssen van de De Belten."

De Belten heeft de Gouden Zoover Award te danken aan de bezoekers van het platform voor beoordelingen van vakantieaccommodaties. Campings, vakantieparken en hotels dienen gemiddeld een 9 of hoger te scoren en De Belten deed dat voor het vijfde jaar op rij.

De awards werden donderdag uitgereikt. De Gouden Zoover Award wordt door ondernemers in de vrijetijdssector gezien als een belangrijke en waardevolle prijs. ,,We zijn enorm trots op de reviews van onze gasten”, aldus Cyvon Janssen. ,,Een vijfde Gouden Zoover Award was een droom. Gebeurt niet vaak, dus dit is extra bijzonder.

Compliment
In december kreeg de camping in Rheeze al bezoek van de ANWB, toen een vijfde ster werd uitgereikt. ,,Laten we eerlijk zijn: Zoover en de ANWB zijn belangrijke spelers in ‘onze’ branche, dus we zien het als een groot compliment.”

 

 

Lees hier het artikel in De Stentor.

14-01-2022

---

 


Zoek & Boek

9.1beoordeling op

Zoover Award Gold

9.1beoordeling op


Familiecamping De Belten wint 4e Gouden Zoover Award, hoe tof is dat!!

Dat familiecamping De Belten hard aan de weg timmert, weten de meesten al en is goed te volgen via de social media kanalen. Ieder jaar lezen wij de enquêtes en Zoover reviews van onze gasten aandachtig door en halen wij de belangrijkste tips eruit en nemen dit mee in onze investeringsplannen om de camping nog mooier te maken. Zoover is een onwijs belangrijke speler in de leisure branche en de Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen die onwijs belangrijk zijn voor de ondernemers. De awards geven erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. Een mooie bekroning op het harde werken van ons team en de waardevolle reviews na een top verblijf op De Belten van al onze gasten. Wij zijn daarom ook echt mega trots dat we in 2017, 2018, 2019 en 2020 zijn beloond met een Gouden Zoover Award.

Om een Gouden Zoover Award te ontvangen moeten er tenminste 50 reviews in een seizoen op Zoover zijn geplaatst met het gemiddelde cijfer van een 9 of hoger. Wij, het team van familiecamping De Belten hebben dankzij onze gasten, zijn onwijs blij dat wij in een turbulent jaar van veel onzekerheid en snel schakelen na de persconferenties toch een 4e Gouden Zoover Award hebben gewonnen! Wij waarderen het enorm dat onze gasten de tijd willen nemen om een review te posten, duizend maal dank!
 
Even een kleine greep uit wat wij als familiecamping De Belten jou kunnen bieden: Wat dacht je van heerlijk loungen op het loungeterras van de Brasserie met een drankje en een hapje terwijl je naar de kinderen kijkt die zich vermaken in de Klautertuin? Of even lekker zonder kinderen je conditie op peil houden tijdens een fanatieke work-out? Relaxen bij het zwembad in je eigen luxe ligstoel of lekker spelen bij het speelstrand? Het jaar 2020 was een pittig jaar, waarin we veel protocollen hebbeb moeten implementeren om het virus tegen te gaan maar wij hebben er alles aan gedaan om onze gasten toch het ultieme vakantiegevoel te geven. Ons team heeft enorm hard gewerkt om net dat extra stapje voor onze gasten te zetten.
 
We zijn niet normaal zo trots op ons team. Ook dit jaar staan zij weer te popelen om te knallen voor onze gasten!
Wil jij dit ook? Boek snel je vakantie bij ons, zodat zowel de kinderen als jij kunnen genieten!
 
14-01-2021
---

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!