• Klautertuin (nieuw!)
  • Overal gratis WiFi
  • Overdekt binnenzwembad
  • Buitenzwembad + glijbaan

Zoover Award Gold

9.1beoordeling op


Op 11 januari 2019 zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Familiecamping De Belten heeft daar voor de tweede keer een Gouden Zoover Award gewonnen! De eerste Gouden Zoover Award werd in 2017 gewonnen, dus dit is tweede jaar op rij. Daar zijn we enorm trots op!

Gedurende het hele vorige jaar (2018) zijn er meer dan 99 reviews geschreven door onze gasten die graag hun ervaringen wilden delen met andere vakantiegangers via Zoover, voor het vinden van een perfecte vakantie. Door het winnen van een Gouden Zoover Award 2018 behoort familiecamping De Belten tot de beste camping in de regio van Hardenberg en omstreken. Natuurlijk zijn we als team erg trots op deze prestatie! Binnen 5 jaar heeft ons jonge en ambitieuze team het voor elkaar gekregen om 2 Gouden Zoovers Award in de wacht te slepen. Daarom willen we iedereen die een steentje heeft bijgedragen dan ook graag bedanken. We hopen je in 2019 dan ook als gast te mogen verwelkomen!

Deze tweede Gouden Zoover Award is de belangrijkste erkenning van onze gasten, voor het harde werken van de afgelopen 5 jaren door het hele team van De Belten. Het volledige team is ontzettend trots en dankbaar. Ook in de komende jaren blijven we innoveren om de verwachting van jou als gast te blijven overtreffen. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe entree en de Klautertuin; beide complete vernieuwingen in 2019!

Zoek & Boek

9.1beoordeling op

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!