Operationeel manager

Familiecamping De Belten zoekt: een Operationeel manager

9.3beoordeling op

Familiecamping De Belten te Rheeze is op zoek naar een Operationeel Manager. Deze hardgroeiende camping, waar je ook Brasserie De Belten vindt, is op zoek naar iemand die dagelijks leiding geeft op het park en alle units aanstuurt. Solliciteer hieronder of via LinkedIn (klik hier).


Familiecamping De Belten

Familiecamping De Belten is gevestigd in het bosrijke Rheeze en is ongeveer 28 hectare groot. Met 60 verhuuraccommodaties, ruim 250 kampeerplaatsen en 35 jaarplaatsen biedt het park een enorme variatie aan verblijfsmogelijkheden. De familiecamping is nog volop in ontwikkeling maar biedt al diverse faciliteiten zoals een overdekte waterspeeltuin, een nieuw speelstrand, verwarmd buitenzwembad en een uitgebreid animatieprogramma. Er zijn verschillende eetgelegenheden zoals de brasserie, een pizzeria en een snackbar.

Vacature operationeel manager

Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij alle units (front-office, marketing, horeca, groenvoorziening, schoonmaak en technische dienst) rechtstreeks aan. Door het team te enthousiasmeren in hun werk, halen zij het beste uit zichzelf waardoor ze onze gasten een onvergetelijke vakantie kunnen geven. Je volgt de ontwikkelingen in de branche en in de regio op de voet en speelt hier op in wanneer nodig. Belangrijk is dat je de balans weet te bewaken tussen het individuele karakter van De Belten en de strategische formule om te groeien.

Jouw rol

Als operationeel manager van familiecamping De Belten treed je op als initiator, inspirator en aanjager om samen met het huidige team familiecamping De Belten nog verder te laten groeien. Je krijgt een uitdagend werkpakket waarbij je onder andere de volgende taken uitvoert: Je zorgt voor een representatief en succesvol ondernemersklimaat door testuren op betrokkenheid, representativiteit, veiligheid en duurzaamheid. Je bent flexibel en hebt een grootverantwoordelijkheidsgevoel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team en speelt een belangrijke rol bij onze gasten. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Wat vragen we van jou?

  • Onze visie en identiteit passen bij je karakter;
  • Je hebt affiniteit met de hospitality / leisure / recreatiesector en hebt geen 9-5 mentaliteit;
  • Je bent organisatorisch sterk, betrouwbaar en daadkrachtig;
  • Communiceren is je kracht waardoor je makkelijk verbinding legt op verschillende niveaus en je een goede gesprekspartner bent voor je collega’s en externe partijen;
  • Je hebt minimaal HBO-werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar (management-)ervaring;
  • Servicegerichtheid is een begrip waar jij elke dag mee opstaat, dit resulteert in kwaliteit;
  • Je bent proactief, betrokken, gedreven en enthousiast;
  • Naast de Nederlandse taal schakel je ook makkelijk over in het Duits/Engels;
  • Je hebt ervaring met het opstellen van een begroting en kan uit rapportages / data conclusies trekken die je helpen bij het voeren van een gezonde financiële bedrijfsvoering;
  • Je draait mee in de bereikbaarheidsdiensten buiten openingstijden van de receptie.

Wat hebben we jou te bieden?

Een veelzijdige fulltime functie binnen een dynamisch bedrijf met een enthousiast en hecht team. Door korte communicatielijnen en een informele werksfeer is er ruimte om jouw ondernemerschap binnen de gestelde kaders te ontwikkelen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. We bieden een marktconform salaris binnen de recreatiebranche.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan op deze vacature! Dat kan door jouw motivatie en cv voor 30 oktober te mailen naar rick@debelten.nl. Heb jij aanvullende vragen? Stel ze gerust aan Rick Janssen; 0523 26 22 64.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Enthousiaster geworden?

Solliciteer dan op deze vacature! Dat kan door jouw motivatie en cv voor 30 oktober te mailen naar rick@debelten.nl. Heb jij aanvullende vragen? Stel ze gerust aan Rick Janssen; 0523 26 22 64.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld