Update coronavirus COVID-19

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen op z'n kop gezet. Kinderen gaan niet meer naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuis werken en we vermijden sociale contacten. Kortom, alles is "even" anders. De maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) zorgen voor veel vragen en kunnen gevolgen hebben voor je verblijf op familiecamping de Belten.

Op deze pagina informeren wij jou over de meest recente maatregelen die we op de voet volgen. Wij willen je laten weten dat wij de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON volgen, waarbij veiligheid en gezondheid van ons team en van onze gasten de hoogste prioriteit hebben.

Vooralsnog gaan wij ervan uit dat onze gasten na 6 april 2020 gewoon kunnen genieten van hun (welverdiende) geboekte vakantie.


Update 24 maart

 

Tijdens de persconferentie op maandagavond 23 maart jl. zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd om het Corona-virus tegen te gaan. Deze verscherpte maatregelen hebben veel invloed op familiecamping De Belten. Op dit moment zijn wij in afwachting van het besluit van Burgemeester & Wethouders. Zodra er meer bekend is, informeren wij jullie uiteraard zo spoedig mogelijk.

Wij gaan kritisch kijken naar de mogelijkheden betreft reeds gemaakte reserveringen en de openstelling van de camping op 3 april as. Ons team doet zijn stinkende best om een passende oplossing te vinden waar iedereen blij van wordt :-) en mee zal moeten leven. Het is een vreselijke periode, waar niemand iets aan kan veranderen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje: wees begripvol en lief voor elkaar! Veel sterkte gewenst in deze onzekere en vreselijk crisis.

Bedankt voor alle lieve en begripvolle reacties so far, dit waarderen wij enorm.

-Team de Belten
Update 24 maart

 

Update 16 maart

Maatregelen familiecamping De Belten
In overeenstemming met de landelijke voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent het coronavirus, heeft familiecamping De Belten de volgende maatregelen genomen:

  • Alle horeca (Brasserie De Belten, snackbar en pizzeria), de (binnen)waterspeeltuin, het buitenzwembad en de mini indoor speeltuin zijn tot en met 6 april gesloten.
  • Alle evenementen, kinderfeestjes en andere partijen zijn tot en met 6 april opgeschort.
  • We hebben extra hygiëne-instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne-maatregelen genomen rondom schoonmaak van alle units.
  • Wij schudden geen handen, maar begroeten iedereen met een vriendelijke glimlach!
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Het team van familiecamping De Belten houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit hebben. Wij gaan 6 april alleen onze deuren openen als dit is toegestaan onder de reeds opgestelde strikte gezondheidsnormen.

Voor een ieder die te maken heeft met de gevolgen van het coronavirus; wij wensen je heel veel sterkte in deze periode.

Contact

Mocht je vragen hebben over je reservering, neem dan contact op via info@debelten.nl of bel met +31 (0)523 26 22 64. We zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 – 15.00 uur. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen en een passende oplossing te bieden in deze uitzonderlijke situatie. De telefoon rinkelt wat vaker dan normaal, onze excuses als het langer duurt dan je van ons gewend bent, wij verzoeken je daarom je vraag per mail te sturen. Wij bedanken alvast voor je begrip. 

Team de Belten
Update: 17-03-2020