Over De Belten

Over De Belten

9.1beoordeling op


Vakantie

Waar kun je nu beter tot rust komen dan in het mooie, bosrijke Rheeze? Wie ervoor kiest om een vakantie door te brengen op familiecamping De Belten zal versteld staan van de faciliteiten, het comfort, de natuurlijke ligging, maar vooral van de gastvrije sfeer.

Visie

Onze visie is helder: jullie als familie staan centraal en verdienen een vakantie vol ontspanning en beleving. Wij gaan er alles aan doen om hieraan bij te dragen en dat doen wij met heel veel plezier!

Innovatieve camping

De camping is de afgelopen jaren rigoreus veranderd en heeft zichzelf bewezen als een innovatieve camping. Zichtbare veranderingen zoals een nieuwe entree, hagelnieuwe accommodaties en nieuwe speelvoorzieningen. Daarnaast een aantal niet zichtbare verbeteringen zoals hele nieuwe infrastructuur en razendsnel internet in de accommodaties. Zo hebben we de camping een flink boost gegeven. Het jonge en ambitieuze team wil blijven vernieuwen en de gasten blijven verbazen en verrassen.

De gezelligste camping van Overijssel

Gezelligheid en een prettige, ongedwongen sfeer vinden we heel belangrijk bij familiecamping De Belten. Dat is voelbaar op de hele camping en daar doen we dagelijks ons best voor! Een warm welkom, een brandende open haard en een gemotiveerd team dat vlot en gastgericht is. Ons dynamische team met toppers zorgt ervoor dat je op de gezelligste familiecamping van Overijssel de tijd van je leven hebt!

Wil jij familiecamping De Belten komen versterken? Bekijk onze vacatures en hopelijk tot snel!

Zoek & Boek

9.1beoordeling op

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze andere faciliteiten!