Uitbreiding Brasserie

Uitgebreid uit eten

9.3beoordeling op

Met dubbele betekenis! Niet alleen kent de Brasserie een uitgebreid menu, maar nu ook een uitgebreid interieur. Maar liefst 88 zitplaatsen binnen en nog eens 90 zitplaatsen buiten. Een totaal van 180 zitplaatsen! Alleen nu even niet door het coronavirus, waardoor het aantal zitplaatsen beperkt is tot 150.


Nog sfeervoller

Nu de tussenwand - die de Brasserie en de Chillroom scheidde - is verwijderd, kan als gevolg de Brasserie doorgetrokken worden. Die kans hebben we niet laten liggen. Daardoor kun je nu dineren bij de open haard; hoe romantisch! Daarnaast houd je vanaf je tafel toezicht op je kinderen die zich uitstekend vermaken in de spiksplinternieuwe indoor speeltuin.

Binnen en buiten dineren

Niet alleen binnen zijn er meer zitplaatsen gecreëerd; ook buiten heb je meer zitmogelijkheden. Zo kun je loungen met uitzicht op de nieuwe Klautertuin - ook een speelparadijs op familiecamping De Belten.

Nu even minder...

Door de huidige coronamaatregelen kunnen we maximaal 30 gasten per zaal ontvangen. De uitgebreide Brasserie heeft twee zalen. Dat betekent dus dat we nu minder gasten dan de mogelijke 88 mogen ontvangen.