De beuk erin!

Yes! Er worden twee nieuwe sanitairgebouwen geplaatst!

9.1beoordeling op

Terwijl de astronomische winter weer begint af te bouwen, zijn we op De Belten juist hard aan het verbouwen om het je volgend seizoen nóg meer naar de zin te maken! Gemiddeld een 9.1 op Zoover: dank je wel!

We horen wat je zegt

Ook het afgelopen jaar hebben we weer veel positieve feedback van je ontvangen. Dank daarvoor! Toch was er ook één punt van kritiek dat meerdere malen werd genoemd: de sanitairgebouwen. Daar gaan we dus iets aan doen - en hoe! 


Tijd voor een schone lei...

Het eerste sanitairgebouw gaat helemaal tegen de vlakte. In plaats daarvan kun je vanaf het aankomend seizoen terecht in twee strakke, moderne gebouwen met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen!

... en een make-over

Het sanitairgebouw helemaal achteraan de camping blijft overigens bestaan. En het leuke is... je mag zelf meedenken over het interieur! Heb je tips, wensen of leuke ideeën: laat het ons weten! De leukste tips belonen we met een gratis diner in de Brasserie. Te gek!

En verder...

Ook de rest van de camping krijgt weer een update voor het komende seizoen. Met elf nieuwe chalets, een uitgebreide Brasserie en nóg meer speeltoestellen in de Klautertuin en in de Chillroom gaan we er vanaf het voorjaar weer een topseizoen van maken!

Check onze socials!

Wil je alle werkzaamheden volgen? Houd dan onze socialmedia-kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten. Wij hebben enorm veel zin in het komende seizoen; jullie ook? Tot snel bij familiecamping De Belten!

Maak je keuze

Legenda

  • Niet meer boekbaar.
  • In- en uitchecken is niet mogelijk. Deze dagen zijn wel beschikbaar om te boeken.
  • Deze dagen zijn beschikbaar.

Belangrijk

  • Bullet Boeken voor 7 personen of meer (incl. kids)?, bel dan de receptie.
  • Bullet In het hoogseizoen (3 juli t/m 31 augustus) zijn accommodaties alleen te boeken vanaf een maandag of vrijdag.
  • Bullet Huisdieren alleen toegestaan op kampeerplaatsen.

6 alternatieven gevonden