De beuk erin!

Yes! Er worden 2 nieuwe sanitair gebouwen geplaatst!

Terwijl de winter nog echt moet beginnen, zijn we op De Belten alweer hard aan het werk om het jullie volgend seizoen nóg meer naar de zin te maken! Gemiddeld een 9.1 op Zoover: dank jullie wel! Ook het afgelopen jaar hebben we weer veel positieve feedback van jullie ontvangen. Dank daarvoor! Toch was er ook één puntje van kritiek dat meerdere malen werd genoemd: de sanitairgebouwen. Daar gaan we dus iets aan doen. En hoe! 

Het eerste sanitair gebouw gaat helemaal tegen de vlakte. In plaats daarvan kun je vanaf het aankomend seizoen terecht in twee strakke, moderne gebouwen met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen! Het sanitair gebouw helemaal achterop de camping blijft overigens bestaan! En het leuke is.. jullie mogen zelf meedenken over het interieur! Heb je tips, wensen of leuke ideeën: laat het ons weten! De leukste tips belonen we met een gratis diner in de brasserie. 


En verder.. Ook de rest van de camping krijgt weer een update voor het komende seizoen. Met elf nieuwe chalets, een uitgebreide brasserie en nóg meer speeltoestellen in de klautertuin gaan we er vanaf het voorjaar weer een topseizoen van maken! Check onze socials! Wil je alle verrichtingen volgen, hou dan onze social media-kanalen in de gaten! Wij hebben er al zin in.. jullie ook? Tot ziens bij De Belten!

Maak je keuze

Legenda

  • Niet meer boekbaar.
  • In- en uitchecken is niet mogelijk. Deze dagen zijn wel beschikbaar om te boeken.
  • Deze dagen zijn beschikbaar.

Belangrijk

  • Bullet Boeken voor 7 personen of meer (incl. kids)?, bel dan de receptie.
  • Bullet In het hoogseizoen (3 juli t/m 31 augustus) zijn accommodaties alleen te boeken vanaf een maandag of vrijdag.
  • Bullet Huisdieren alleen toegestaan op kampeerplaatsen.

6 alternatieven gevonden