Nieuw in 2020!

We hebben niet stil gestaan

9.1beoordeling op

Terwijl het weer volop zomers begint te worden, zijn we op familiecamping De Belten bijna klaar met alle verbouwingen om dit seizoen nóg leuker te maken! Gemiddeld een 9.1 op Zoover: dank je wel!


We horen wat je zegt

Ook het afgelopen jaar hebben we weer veel positieve feedback van je ontvangen. Dank daarvoor! Toch was er ook één punt van kritiek dat meerdere malen werd genoemd: de sanitairgebouwen. Daar hebben we dus iets aan gedaan - en hoe! 

Sanitaire voorzieningen

Het eerste sanitairgebouw is helemaal tegen de vlakte gegaan. In plaats daarvan kun je sinds 15 juni terecht in twee strakke, moderne gebouwen met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen! Met drie sanitairgebouwen op De Belten hoef je nooit meer ver te lopen voor een lekkere warme douche.

Update 2020: geslaagd!

De camping is voor dit seizoen op veel manieren geüpdatet. Een greep uit onze toffe projecten:

Dat deze verbouwingen een succes mogen heten, blijkt wel uit de recensies van de gasten die je voor waren!

Zoek & Boek - Boeken voor 2020

9.1beoordeling op

Coronabeleid

Bij elke voorziening die we bieden staat aangegeven of het toegankelijk is en hoe we dit veilig en verantwoord houden. Ook op het park staat overal aangegeven hoe we het met zijn allen gezellig en coronavrij kunnen houden. Het komt altijd in ieder geval neer op enkele regels. Zo dien je 1,5 meter afstand te houden, blijf je thuis als je (recent) ziek bent (geweest), en was je je handen regelmatig en grondig. Tevens verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Check onze socials!

Wil je alle werkzaamheden volgen? Houd dan onze socialmedia-kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten. Wij hebben enorm veel zin in het komende seizoen; jullie ook? Tot snel bij familiecamping De Belten!