NIEUW IN 2020!

De beuk erin!

Terwijl de winter nog echt moet beginnen, zijn we op De Belten alweer hard aan het werk om het jullie volgend seizoen nog meer naar de zin te maken! Gemiddeld een 9.1 op Zoover: dank jullie wel! Ook het afgelopen jaar hebben we weer veel positieve feedback van jullie ontvangen. Dank daarvoor! Toch was er ook 1 puntje van kritiek dat meerdere malen werd genoemd: de sanitairgebouwen.

Daar gaan we dus iets aan doen. En hoe!


Het eerste sanitair gebouw bij veld M gaat helemaal tegen de vlakte en daar komen maar liefst twee strakke, moderne gebouwen met alle voorzieningen die je maar kunt wensen voor in de plaats. Met drie sanitair gebouwen op De Belten hoef je vanaf aankomend seizoen nooit meer ver te lopen voor een lekkere warme douche.

En verder.. Ook de rest van de camping krijgt weer een update voor het komende seizoen. Een greep uit onze toffe projecten vind je hieronder.

 

  • Er worden 11 nieuwe comfort chalets met airco geplaatst.
  • Brasserie De Belten wordt uitgebreid en nog verder gemoderniseerd.
  • De Klautertuin krijgt extra speeltoestellen.
  • Er worden 17 nieuwe comfortplaatsen voor toeristisch kamperen gerealiseerd.
  • De vis-en roeivijver wordt verfraaid met diverse speelmogelijkheden.
  • Er wordt een geheel nieuwe binnenspeeltuin geplaatst voor de allerkleinsten.

Zoek & Boek - Boeken voor 2020

9.1beoordeling op

Check onze socials!

Wil je alle werkzaamheden volgen, hou dan onze social media-kanalen (facebook en instagram) in de gaten! Wij hebben er al zin in.. jullie ook? Tot ziens bij De Belten!