Speelstrand, Belten Bar én nieuwe kampeerplaatsen!

9.2beoordeling op

Je was al bekend met ons nieuwe speelstrand. Riemen vast, want: het wordt nog veel beter en veel ruimer!


Nieuw plezier

Familiecamping De Belten heeft naast de spectaculaire Klautertuin nu ook een geheel nieuw speelstrand. Je vindt hier niet alleen nieuwe speeltoestellen en -gelegenheden, maar ook het perfecte plekje in de zon. Daarnaast is er een wandelpad aangelegd om de vijver heen. Ook ideaal voor hardlopen!

Heel veel speelplezier

Want groot wordt het! Daardoor kunnen er in deze recreatieplas een hele boel mensen roeien, snorkelen, spelen, drijven en dobberen. Voeg daar een beetje zon aan toe en het is een geweldige, gezellige en zomerse bedoening! Daarnaast blijf het ook veilig voor jongere kinderen, want er zit een algehele omheining rond het water om te voorkomen dat je er per ongeluk inkukelt! Klinkt al tof hè?

Dit supergave speelstrand wordt ingericht met allerlei toffe speeltoestellen en -gelegenheden, tropische palmbomen, en voorzien van wit zand. Tijdens het hoogseizoen kun je hier dubbel van genieten door een variëteit aan animatieactiviteiten.

De Belten Bar

Het houdt niet op! Er is nog een supertoffe toevoeging dit seizoen, namelijk: De Belten Bar! Drankjes, hapjes en een chill muziekje... Nu alleen nog zon.

Tevens is er sprake van voldoende zit- en liggelegenheid en kun je je direct afspoelen bij de buitendouches. In het kort samengevat; het enorm uitgebreide en het speelstrand van familiecamping De Belten staat garant voor boordevol plezier!

30 nieuwe comfortplaatsen

Verwelkom onze nieuwe velden W en X met 15 nieuwe comfortplaatsen op elk veld! Dat betekent; heel veel ruimte. Achterop de camping, aan de bosrand en dichtbij Buitenlocatie De Belten. Tevens direct bij een sanitairgebouw en een steenworp van het speelstrand. Zoveel redenen om zo'n plek te boeken - ben jij straks de eerste?

Take-out menu's Brasserie De Belten

Brasserie De Belten biedt een take-out lunch en diner! Bekijk het snel op brasseriedebelten.nl.

  • Nieuw en uitgebreid speelstrand
  • Nieuwe speelgelegenheden
  • Tropische palmbomen en wit zand
  • De Belten Bar bij het speelstrand
  • Buitendouches
  • 30 nieuwe comfortplaatsen
  • Nieuwe take-out menu's Brasserie De Belten

Zoek & Boek - Boeken voor 2021

9.2beoordeling op

Coronabeleid

Bij elke voorziening die we bieden staat aangegeven of het toegankelijk is en hoe we dit veilig en verantwoord houden. Ook op het park staat overal aangegeven hoe we het met zijn allen gezellig en coronavrij kunnen houden. Het komt altijd in ieder geval neer op enkele regels. Zo dien je 1,5 meter afstand te houden, blijf je thuis als je (recent) ziek bent (geweest), en was je je handen regelmatig en grondig. Tevens verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Check onze socials!

Wil je alle werkzaamheden volgen? Houd dan onze socialmedia-kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten. Wij hebben enorm veel zin in het komende seizoen; jullie ook? Tot snel bij familiecamping De Belten!

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!