Vernieuwing en uitbreiding kampeervelden, nieuwe accommodaties en verruiming sanitairgebouw 3

9.3beoordeling op

De tijd is aangebroken: de camping wordt rigoureus aangepakt. De verbouwing kun je volgen via Instagram @familiecampingdebelten en op deze pagina. Iets naar onder in het blog worden periodiek updates geplaatst.


Verbouwing kampeervelden

De kampeervelden van de voorste helft (behalve X en Y van de nieuwe plattegrond) van de camping worden compleet op de schop genomen. Deze mix van 6 en 16 ampère-plekken bestaat straks enkel nog uit comfortplekken. Comfortplekken hebben standaard 16 ampère, een wateraansluiting en minimaal 120m² ruimte. Ook lossen we hiermee het reliëfprobleem op. Geen zorgen! Het wordt geen grote massa. Er zijn nog steeds genoeg natuurlijke grenzen in de vorm van bosjes en bomen.

Nieuwe accommodaties

Meer comfort, meer luxe en eigen sanitair. Dat zijn enkele voordelen aan een accommodatie. Meer voordelen ontdekken? Boek dan een accommodatie van familiecamping De Belten. In seizoen 2022 hebben we nog eens 10 nieuwe summerproof chalets die zijn voorzien van airco en 6 nieuwe accommodaties die binnenkort bekend gemaakt zullen worden. Stay tuned...

Verbouwing sanitairgebouw 3

We hebben je gehoord en zijn het met je eens: sanitairgebouw 3 verdient vernieuwing. Het oudste sanitairgebouw op ons park, ook al wordt het nog zo stralend schoon gehouden, kan niet langer in deze staat mee. Daarom staat ook dit op het to-do-lijstje voor seizoen 2022. Ruimere capaciteit: meer douches, meer WC's en meer wastafels. Wat wel hetzelfde blijft is de hygiëne: daar zorgt ons schoonmaakteam wel voor!

Restyling luxe chalets

Het vakantiegevoel wordt nog beter: de luxe chalets krijgen een vernieuwd interieur! Wij werken altijd aan het optimaliseren van je vakantiegevoel en dat merk je. Wil je dit als één van de eersten ervaren? Boek dan snel een luxe chalet voor 2022!

Nieuwe plattegrond

Zoals je mogelijk mee hebt gekregen is onze plattegrond compleet vernieuwd. Een groot aantal namen van de velden en haar plaatsnummers zijn dan ook veranderd. velden A t/m H blijven qua naam hetzelfde, maar ook hier zijn plaatsnummers gewijzigd.

Niet meer te hard rijden

Ook hebben we meegekregen dat er te vaak te hard gereden wordt, door zowel onze gasten als ons personeel. Hiervoor hebben wij passende maatregelen genomen en we nemen het dan ook mee in de voorbereiding voor komend seizoen.

Nieuwe matrassen

Als laatste nemen we alle feedback over de matrassen ook mee. Dat wil zeggen: er komen nieuwe matrassen in de accommodaties. In seizoen 2022 zullen ze lekkerder dan ooit liggen!

  • Verbouwing kampeerplaatsen
  • Maar liefst 16 nieuwe accommodaties
  • Vergroten capaciteit sanitairgebouw 3
  • Restyling luxe chalet
  • Nieuwe plattegrond
  • Niet meer te hard rijden
  • Nieuwe matrassen

Zoek & Boek - Boeken voor 2021

9.3beoordeling op

Blog - Verbouwing 2022

In dit blog houden we de verbouwing bij. Onder de tekst vind je beeldmateriaal van alle werkzaamheden. We proberen het wekelijks aan te vullen!


Update:

  • Een hoop bosjes en struiken zijn reeds verwijderd.
  • De oude infrastructuur is deels verwijderd.
  • De speeltoestellen zijn verwijderd (en te koop: zie marktplaats)

Volgorde foto's hieronder: nieuw naar oud.

Uitgelicht

Dit lijkt ons wat voor jou!

Check onze socials!

Wil je alle werkzaamheden volgen? Houd dan onze socialmedia-kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten. Wij hebben enorm veel zin in het komende seizoen; jullie ook? Tot snel bij familiecamping De Belten!

Plattegrond 2022

Plattegrond Download plattegrond

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!