Vernieuwing en uitbreiding kampeervelden, nieuwe accommodaties en extra sanitaire unit!

9.3beoordeling op

De tijd is aangebroken: de camping wordt rigoureus aangepakt. De verbouwing kun je volgen via Instagram @familiecampingdebelten en op deze pagina.


Verbouwing kampeervelden

De kampeervelden van de voorste helft (behalve X en Y van de nieuwe plattegrond) van de camping zijn in volle gang. Deze mix van 6 en 16 ampère-plekken bestaat straks enkel nog uit comfortplekken. Dit is een enorme aanwinst voor al onze gasten want dit zorgt o.a. voor minder stroomstoringen en prachtige ruime plaatsen. Comfortplekken hebben standaard 16 ampère, een wateraansluiting en minimaal 120m² ruimte. Ook lossen we hiermee het reliëfprobleem op. Wij houden absoluut niet van grote massa's dus door deze verbouwing heeft iedereen voldoende privacy. Tijdens deze verbouwing hebben we besloten de bomen te laten staan.

Nieuwe accommodaties

Meer comfort, luxe en eigen sanitair. Dat zijn enkele voordelen aan een verblijf in een accommodatie. Meer voordelen ontdekken? Boek een accommodatie van familiecamping De Belten. In seizoen 2022 hebben we nog eens 10 nieuwe summerproof chalets die zijn voorzien van airco en 6 nieuwe beachhouses die binnenkort bekend gemaakt zullen worden. We beloven je: absoluut het wachten waard, stay tuned...

Capaciteit verruimen sanitairgebouw 3

We zijn het met je eens: sanitairgebouw 3 verdient vernieuwing. Helaas gaat het ons niet lukken om het reeds bestaande sanitairgebouw te strippen/verbouwen, maar er komt een fantastisch mini sanitaire unit! Hiermee verruimen we de capaciteit: meer douches, meer WC's en meer wastafels. Wat wel hetzelfde blijft is de hygiëne: daar zorgt ons schoonmaakteam wel voor!

Restyling luxe chalets

Het vakantiegevoel wordt nog beter: de luxe chalets krijgen een waanzinnig nieuw interieur! Wij werken altijd aan het optimaliseren van je vakantiegevoel en dat merk je.  Van een nieuwe eethoek, nieuwe bank tot aan een prachtig nieuw behangetje die allemaal bijdragen aan een optimale sfeerbeleving. Wij kunnen niet wachten! Wil je dit als één van de eersten ervaren? Boek snel een van de luxe chalets voor 2022! Leuke tip: we hebben 7 luxe chalets, een combi van 4 en 6 personen; de ideale plek voor een familie / vrienden uitje! #aanrader!

Nieuwe plattegrond

Zoals je mogelijk mee hebt gekregen is onze plattegrond compleet vernieuwd. Een groot aantal namen van de velden en haar plaatsnummers zijn dan ook veranderd. velden A t/m H blijven qua naam hetzelfde, maar ook hier zijn plaatsnummers gewijzigd.

Niet meer te hard rijden

Ook hebben we als tip van onze gasten gekregen dat er minder hard gereden moet worden door onze crew members (op golfkarretjes) maar ook door onze gasten. Hiervoor hebben wij passende maatregelen genomen en we nemen het dan ook mee in de voorbereiding voor komend seizoen.

Nieuwe matrassen

Als laatste nemen we alle feedback over de matrassen ook mee. Dat wil zeggen: er komen nieuwe matrassen in de accommodaties. In seizoen 2022 zullen ze lekkerder dan ooit liggen! Oooo wat gaan jullie lekker uitrusten tijdens jullie vakantie zeg! ;-) 

  • Verbouwing kampeerplaatsen
  • Nieuwe speeltoestellen
  • 10 nieuwe summer-proof chalets
  • 6 waanzinnige nieuwe beachhouses met airco
  • Sanitaire unit om de sanitaire capaciteit uit te breiden
  • Restyling luxe chalets
  • Nieuwe plattegrond
  • Nieuwe matrassen in de accommodaties

Zoek & Boek - Boeken voor 2022

9.3beoordeling op


Uitgelicht

Dit lijkt ons wat voor jou!

Check onze socials!

Wil je alle werkzaamheden volgen? Houd dan onze socialmedia-kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten. Wij hebben enorm veel zin in het komende seizoen; jullie ook? Tot snel bij familiecamping De Belten!

Plattegrond 2022

Plattegrond Download plattegrond

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!