Speelvijver!

9.2beoordeling op

Je was al bekend met ons nieuwe speelstrand. Riemen vast, want: het wordt nog veel beter!


Roei- en visvijver

Voorheen kon je hier terecht voor zowel zwemmen als roeien en vissen. Dat zal in 2021 anders zijn; geen vis meer in de vijver. Roeien en zwemmen kan nog wel!

We pakken het groots aan

De roei- en visvijver wordt namelijk enorm uitgebreid en wel met de focus op heerlijk zwemmen! We hebben je feedback gehoord en zijn het met je eens; onze zwembaden zijn - juist in coronatijd - niet berust op zoveel mensen. Dat moet natuurlijk anders!

Heel veel zwemplezier

Want groot wordt het! Daardoor kunnen er in deze recreatieplas een hele boel mensen zwemmen, roeien, snorkelen, spelen, drijven en dobberen. Voeg daar een beetje zon aan toe en het is een geweldige, gezellige en zomerse bedoening! Daarnaast blijf het ook veilig voor jongere kinderen, want er komt een algehele omheining rond het water om te voorkomen dat je er per ongeluk inkukelt! Klinkt al tof hè?

Deze supergave speelvijver wordt ingericht met allerlei toffe speeltoestellen en -gelegenheden, zomerse palmbomen, en een strand met wit zand. Tijdens het hoogseizoen kun je hier dubbel van genieten door een variëteit aan animatieactiviteiten.

Tevens is er sprake van voldoende zit- en liggelegenheid en kun je je na het zwemmen direct afspoelen bij de buitendouches. In het kort samengevat; de (volgend seizoen) enorm uitgebreide speelvijver van familiecamping De Belten staat garant voor boordevol plezier!

Zoek & Boek - Boeken voor 2021

9.2beoordeling op

Coronabeleid

Bij elke voorziening die we bieden staat aangegeven of het toegankelijk is en hoe we dit veilig en verantwoord houden. Ook op het park staat overal aangegeven hoe we het met zijn allen gezellig en coronavrij kunnen houden. Het komt altijd in ieder geval neer op enkele regels. Zo dien je 1,5 meter afstand te houden, blijf je thuis als je (recent) ziek bent (geweest), en was je je handen regelmatig en grondig. Tevens verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Check onze socials!

Wil je alle werkzaamheden volgen? Houd dan onze socialmedia-kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten. Wij hebben enorm veel zin in het komende seizoen; jullie ook? Tot snel bij familiecamping De Belten!

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!