Kamperen

Kamperen

9.1beoordeling op

Ben je op zoek naar een gezellige familievakantie? De charme van het buitenleven? Wat je ook zoekt, bij familiecamping De Belten vind je het allemaal!


Ultiem kamperen

Kamperen met kinderen wordt een feest met een overdekte waterspeeltuin, verwarmd buitenzwembad en een bomvol animatieprogramma. In je eigen tent of caravan geniet je van een paar weken vakantie met je gezin. Natuurlijk mag de hond ook mee!

Ruime kampeerplaatsen

De ruime kampeerplaatsen van minimaal 100 m² geven alle gelegenheid om jouw ideale vakantieplekje te creëren. Er is keuze tussen een kampeerplaats met 6 of 16 ampère en bijna alle veldjes hebben zicht op een speeltoestel.

Omgeving

De camping ligt middenin Rheeze, een prachtig stukje Vechtdal, waar veel te ontdekken is.

Altijd wat te doen

Ook op de camping hoeft niemand zich te vervelen. Wij bieden een hoop faciliteiten die het kamperen nóg aangenamer te maken. Wat dacht je van het verwarmd buitenzwembad met glijbaan? Of van vers afgebakken broodjes als ontbijt? Altijd gratis wifi en allerlei gave activiteiten die we zomers organiseren!

Inchecken kan vanaf 13.00 uur! Eerder aankomen? Geen probleem, je kunt al eerder gebruik maken van de faciliteiten.
Uitchecken moet voor 11.00 uur. Vroege incheck of late uitcheck bijboeken? Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden
!

Coronabeleid kamperen

Ook nu we uit de intelligente lockdown zijn, gelden er nog steeds enkele regels. Zo dien je 1,5 meter afstand te houden, blijf je thuis als je (recent) ziek bent (geweest), en was je je handen regelmatig en grondig. Tevens verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Gelukkig niet alleen maar regels; je kunt gewoon heerlijk komen zwemmen (zonder te reserveren)! Daarnaast zijn de Brasserie, pizzeria en snackbar open - ook hier hoef je niet voor te reserveren, al is het voor de Brasserie wel aan te raden ;). Daarnaast zijn de gloednieuwe sanitairgebouwen open, bieden we nog steeds een zeer gezellig animatieprogramma aan en ben je welkom in de Chillroom. Genieten!

Wat een geweldige camping! Zeker een aanrader en leuk om weer terug te gaan!

Familie Arends

Zoek & Boek

9.1beoordeling op

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Ruime plekken (100 t/m 250 m2)
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Animatieteam
  • 6 & 16 ampère stroom
  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Kamperen

Uitgelicht