Camping met buitenzwembad

Camping met buitenzwembad

9.2beoordeling op

Familiecamping De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Met een overdekt bad, een overdekte waterspeeltuin en een verwarmd buitenbad mét glijbaan is er waterpret voor elke gast!

Klik hier voor de openingstijden


Plezier voor iedereen

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen rondom het bad.

Inclusief de allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het aparte peuterbad kunnen de jongste gasten lekker spelen en spetteren. Het peuterbad is 0,20 meter diep. Let op: het is verplicht om baby's een zwemluier aan te trekken.

Een dagje zwemmen?

Op dit moment is het verwarmde buitenbad geopend voor onze campinggasten, en voor daggasten op maandag t/m donderdag (€5 entree, eerst telefonisch contact opnemen met 0523 262 264). Zwemmen in koud water is hot! Ons verwarmde buitenbad is altijd heerlijk op temperatuur tussen de 27 à 28 ºC. Je kunt dagelijks tussen 10:00 - 17:00 bij ons zwemmen! 

  • Neem contact op met Julia, Minou, Femke of Lotte.
  • Geef aan wanneer je graag wilt zwemmen.
  • We zijn verplicht een registratie + een gezondheidscheck uit te voeren. Thanks voor je medewerking alvast!
  • Voordat je gaat zwemmen verzoeken we je om je te melden bij de receptie en vervolgens kan je genieten van een heerlijke frisse duik!

Coronabeleid zwemmen

We werken bij het buitenbad weer met de gekleurde polsbandjes. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel mensen aanwezig zijn en de 1,5 meter daardoor niet gewaarborgd kan worden. De specificaties vind je op onze corona-pagina (klik hier).

We moeten een gescheiden ingang en uitgang hanteren. Dit moet, om te voorkomen dat mensen dicht langs elkaar lopen. De ingang van het zwembad is gedurende de coronacrisis via de receptie na een korte aanmelding (naam, aantal personen en op voorwaarde dat je als 13+'er in het juiste tijdvak bent). De uitgang is naast de fietsenstalling. Verder zijn er geen andere in- of uitgangen.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!