Camping met buitenzwembad

Camping met buitenzwembad

9.1beoordeling op

Familiecamping De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Met een overdekt bad, een waterspeeltuin en een verwarmd buitenbad mét glijbaan is er waterpret voor elke gast!


Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1.38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de relaxte ligstoelen rondom het bad.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het aparte peuterbad kunnen de jongste gasten lekker spelen en spetteren. Het peuterbad is 0.20 cm diep. Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden.

Een dagje zwemmen? Willen jullie een middag of dag komen zwemmen, maar zijn jullie geen campinggast? Geen probleem, jullie zijn altijd welkom!  Om de veiligheid van jullie en van de campinggasten te waarborgen in en rondom de zwembaden én om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan tijdends de schoolvakanties om eerst te bellen met 0523-262264 voordat je wilt komen zwemmen. Kinderen tot en met 1 jaar betalen € 2,50. Voor bezoekers vanaf 2 jaar is de entree € 5,00.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!