Camping met buitenzwembad

Camping met buitenzwembad

9.1beoordeling op

Familiecamping De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Met een overdekt bad, een waterspeeltuin en een verwarmd buitenbad mét glijbaan is er waterpret voor elke gast!

Het buitenzwembad is vanaf 3 april dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00.


Plezier voor iedereen

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen rondom het bad.

Inclusief de allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het aparte peuterbad kunnen de jongste gasten lekker spelen en spetteren. Het peuterbad is 0,20 meter diep.

Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden.

Een dagje zwemmen?

Wil je een middag of dag komen zwemmen, maar ben je geen campinggast? Geen probleem, je bent altijd welkom tegen een kleine vergoeding! Om de veiligheid van jou en de campinggasten te waarborgen in en rondom de zwembaden én om teleurstellingen te voorkomen, raden wij aan om tijdens de schoolvakanties eerst te bellen met +31 (0)523 26 22 64 voordat je wilt komen zwemmen.

Prijsoverzicht

Je kunt natuurlijk gratis naar binnen om op je kind(eren) te letten.
  Leeftijden Entree
Campinggast   Alle   Gratis  
Dagbezoeker   t/m 1 jaar   €2,50  
  2 jaar en ouder   €5,00  

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!