Camping met buitenzwembad

Camping met buitenzwembad

9.2beoordeling op

Familiecamping De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Met een overdekt bad, een overdekte waterspeeltuin en een verwarmd buitenbad mét glijbaan is er waterpret voor elke gast!

Klik hier voor de openingstijden


Plezier voor iedereen

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen rondom het bad.

Inclusief de allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het aparte peuterbad kunnen de jongste gasten lekker spelen en spetteren. Het peuterbad is 0,20 meter diep.

Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden. Een dagje zwemmen maar sta je niet op de camping? Dit is mogelijk in het laagseizoen. Meld je aan bij de receptie en geniet lekker van een dagje waterpret.

Een dagje zwemmen?

Op dit moment is het verwarmde buitenbad geopend. Zwemmen in koud water is hot! 
Ons verwarmde buitenbad is altijd heerlijk op temperatuur tussen de 27 à 28 ºC. Omdat het momenteel buiten erg fris is, is de temperatuur van het buitenbad tussen de 23 en 25 graden Celsius. Zin in een lekkere frisse duik? Even lekker wat meters maken in de buitenlucht? Je kunt dagelijks, tussen 10:00-17:00 uur bij ons zwemmen! 

  • Neem contact op met Julia, Minou, Femke of Sharon.
  • Geef aan wanneer je graag wil zwemmen.
  • We zijn verplicht een registratie + een gezondheidscheck uit te voeren. Thanks voor je medewerking alvast!
  • Voordat je gaat zwemmen verzoeken we je om je te melden bij de receptie en vervolgens kan je genieten van een heerlijke frisse duik!

Het binnenbad mag helaas nog niet open. Zodra dit weer mag, zetten we de kranen gelijk weer open! Houd onze corona-update pagina in de gaten.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!