Camping met buitenzwembad

Camping met buitenzwembad

9.2beoordeling op

Familiecamping De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Met een overdekt bad, een waterspeeltuin en een verwarmd buitenbad mét glijbaan is er waterpret voor elke gast!

Klik hier voor de openingstijden


Plezier voor iedereen

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen rondom het bad.

Inclusief de allerkleinsten

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het aparte peuterbad kunnen de jongste gasten lekker spelen en spetteren. Het peuterbad is 0,20 meter diep.

Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden.

Een dagje zwemmen?

Wil je komen zwemmen, maar ben je geen campinggast? Op dit moment zijn niet-campinggasten toegestaan, mits dat dezelfde ochtend kenbaar gemaakt is. Bel voor de zekerheid altijd de receptie voor vertrek.

Kom je op bezoek bij iemand die op de camping staat? Ook dan mag je zwemmen, op voorwaarde dat je voldoet aan de reeds opgestelde coronamaatregelen, dat je de veiligheidsvragen eerlijk beantwoordt en dat je gegevens genoteerd worden - dit is voor het geval dat er een uitbraak blijkt. Dan kunnen we contact met je opnemen!

Coronabeleid zwemmen

De intelligente lockdown kunnen we achter ons laten. We krijgen allemaal meer ruimte nu en het is dan ook aan ons allen om hier verstandig mee om te gaan. De huidige voorwaarden voor het komen zwemmen vind je op de zwembadpagina.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!