Camping met binnenzwembad

Camping met binnenzwembad

9.2beoordeling op

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen; binnen kun je alle dagen heerlijk zwemmen!

Klik hier voor de openingstijden


Veilig avontuur

Ontdek de avontuurlijke waterspeeltuin! Hier kunnen de kinderen uren glijden, klauteren en plonzen. Het overdekte bad is overzichtelijk en slechts dertig centimeter (0,30 meter) diep.

Bommetje!

Dat kun je met je vakantievrienden in het tweede overdekte bad. Dit zwembad is 1,38 meter diep en is de ideale plek voor een duik op wat frissere vakantiedagen.

Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden. 

Een dagje zwemmen?

Wil je komen zwemmen, maar ben je geen campinggast? Op dit moment zijn niet-campinggasten toegestaan, mits dat dezelfde ochtend kenbaar gemaakt is. Bel voor de zekerheid altijd de receptie voor vertrek.

Kom je op bezoek bij iemand die op de camping staat? Ook dan mag je zwemmen, op voorwaarde dat je voldoet aan de reeds opgestelde coronamaatregelen, dat je de veiligheidsvragen eerlijk beantwoordt en dat je gegevens genoteerd worden - dit is voor het geval dat er een uitbraak blijkt. Dan kunnen we contact met je opnemen!

Coronabeleid zwemmen

De intelligente lockdown kunnen we achter ons laten. We krijgen allemaal meer ruimte nu en het is dan ook aan ons allen om hier verstandig mee om te gaan. De huidige voorwaarden voor het komen zwemmen vind je op de zwembadpagina.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!