Camping met binnenzwembad

Camping met binnenzwembad

9.2beoordeling op

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen; binnen kun je heerlijk zwemmen!

Klik hier voor de openingstijden


Veilig avontuur

Ontdek de avontuurlijke waterspeeltuin! Hier kunnen de kinderen uren glijden, klauteren en plonzen. Het overdekte bad is overzichtelijk en slechts dertig centimeter (0,30 meter) diep. Let op: het is verplicht om baby's een zwemluier aan te trekken.

Bommetje!

Dat kun je (maar het mag niet!) met je vakantievrienden in het tweede overdekte bad, want dit zwembad is 1,38 meter diep. De ideale plek voor een duik op wat frissere vakantiedagen.

Campinggasten hebben gratis toegang tot de zwembaden. 

Een dagje zwemmen?

Op dit moment is het verwarmde buitenbad geopend voor campinggasten. Check voor het protocol de corona-update pagina.

Een dagje zwemmen (€5 p.p.) is mogelijk van maandag t/m donderdag. Dit om te grote drukte te voorkomen. Bel van tevoren met de receptie om te kijken of er nog genoeg plek is.

Coronabeleid zwemmen

Het binnenzwembad mogen we alleen onder de volgende strenge voorwaarden aanbieden:

  • Toegankelijk voor kinderen tot en met 8 jaar
  • Een ouder mag alleen mee met zijn/haar kind zonder zwemdiploma (maximaal 1 ouder per kind)
  • Maximaal 30 ouders aanwezig
  • Ouders mogen niet in de waterspeeltuin, tenzij het om een baby gaat

Het zijn strenge voorwaarden, maar ze zijn nodig om het risico zo laag mogelijk te houden. We vertrouwen op je medewerking en naleving van deze maatregelen.

Buitenbad
We werken bij het buitenbad weer met de gekleurde polsbandjes. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel mensen aanwezig zijn en de 1,5 meter daardoor niet gewaarborgd kan worden. De specificaties vind je op onze corona-pagina (klik hier) of in onze De Belten app.

We moeten een gescheiden ingang en uitgang hanteren. Dit moet, om te voorkomen dat mensen dicht langs elkaar lopen. De ingang van het zwembad is gedurende de coronacrisis via de receptie na een korte aanmelding (naam, aantal personen en op voorwaarde dat je als 13+'er in het juiste tijdvak bent). De uitgang is naast de fietsenstalling. Verder zijn er geen andere in- of uitgangen.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!