Zwembad

Binnen- & buitenzwembad

Ontdek ons zwembad

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen; in het binnenbad kun je alle dagen heerlijk zwemmen!

 

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich op de glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bank aan de rand van het zwembad. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen of gezellige zitjes rondom het bad.

Zwembad

9.3beoordeling op

Een overdekte waterspeeltuin in het binnenbad en een snelle glijbaan in het buitenbad. Bij familiecamping De Belten heb je gegarandeerd waterplezier!

De zwembaden zijn gesloten tot en met 8 april 2022.


Buiten

Wie van water houdt, zit op familiecamping De Belten goed! Het buitenbad is een uitkomst op warme dagen. Met de palmbomen waan je je al snel in tropische sferen. Het verwarmde buitenbad heeft een glijbaan van 26 meter lang!

Op de luxe ligstoelen kun je heerlijk ontspannen. Met de kiosk binnen handbereik is een fris drankje of heerlijk ijsje aan het water zo geregeld!

En binnen

Is het weer wat minder? Geen zorgen, want in de overdekte waterspeeltuin is het altijd aangenaam. De avontuurlijke waterspeeltuin met veel speelelementen en glijbanen is vooral voor jonge kinderen een feestje. Daarnaast is er nog een diep (1,38 m) binnenbad waar je korte baantjes kunt trekken. Let op: het is verplicht om baby's een zwemluier aan te trekken.

Een dagje zwemmen?

Op dit moment zijn de zwembaden gesloten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Ontdek het Zwembad

Zoek & Boek

9.3beoordeling op

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!