Zwembad

Binnen- & Buitenzwembad

Ontdek ons Zwembad

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen; binnen kun je alle dagen heerlijk zwemmen!

 

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen rondom het bad.

 

Zwembad

9.1beoordeling op


Buiten

Wie van water houdt, zit op familiecamping De Belten goed! Het buitenbad is een uitkomst op warme dagen. Met de palmbomen waan je je al snel in tropische sferen. Het verwarmde buitenbad heeft een glijbaan van 26 meter lang!

Op de luxe ligstoelen kun je heerlijk ontspannen. Met de kiosk binnen handbereik is een fris drankje of heerlijk ijsje aan het water zo geregeld!

En binnen

Is het weer wat minder? Geen zorgen, want in de overdekte waterspeeltuin is het altijd aangenaam. De avontuurlijke waterspeeltuin met veel speelelementen en glijbanen is vooral voor jonge kinderen een feestje.

Een dagje zwemmen?

Het zwembad is gedurende de winterstop (tot 3 april) gesloten. Door de maatregelen omtrent het coronavirus kan het zwembad vooralsnog niet open. Wanneer deze weer geopend zijn, kun je dat op deze pagina lezen. De zwembaden zijn normaal gesproken dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Ontdek het Zwembad

Zoek & Boek

9.1beoordeling op

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!