Zwembad

Binnen- & Buitenzwembad

Ontdek ons Zwembad

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen; binnen kun je alle dagen heerlijk zwemmen!

 

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen rondom het bad.

 

Zwembad

9.2beoordeling op

Klik hier voor de openingstijden


Buiten

Wie van water houdt, zit op familiecamping De Belten goed! Het buitenbad is een uitkomst op warme dagen. Met de palmbomen waan je je al snel in tropische sferen. Het verwarmde buitenbad heeft een glijbaan van 26 meter lang!

Op de luxe ligstoelen kun je heerlijk ontspannen. Met de kiosk binnen handbereik is een fris drankje of heerlijk ijsje aan het water zo geregeld!

En binnen

Is het weer wat minder? Geen zorgen, want in de overdekte waterspeeltuin is het altijd aangenaam. De avontuurlijke waterspeeltuin met veel speelelementen en glijbanen is vooral voor jonge kinderen een feestje. Daarnaast is er nog een diep (1,38 m) binnenbad waar je korte baantjes kunt trekken.

Een dagje zwemmen?

Op dit moment is het verwarmde buitenbad geopend voor campinggasten. Het binnenbad mag helaas nog niet open. Zodra dit weer mag, zetten we de kranen gelijk weer open! Houd onze corona-update pagina in de gaten.

Coronabeleid zwemmen

Per 23 april werken we bij het buitenbad weer met de gekleurde polsbandjes. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel mensen aanwezig zijn en de 1,5 meter daardoor niet gewaarborgd kan worden. De specificaties vind je op onze corona-pagina (klik hier).

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Ontdek het Zwembad

Zoek & Boek

9.2beoordeling op

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!