• Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Zwembad

Let op: Op dit moment is ons zwembad gesloten. Wij openen weer in het laatste weekend van maart. 

Binnen- & buitenzwembad

Ontdek ons zwembad

Urenlang plezier in het verwarmde buitenbad en het binnenbad!

 

Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep. De groene glijbaan is 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange ligbank aan de rand van het zwembad. Ideaal om te zonnen! Naast zwemmen kun je heerlijk relaxen op een van de comfortabele ligstoelen of zitjes rondom het bad.

Zwembad

9.1beoordeling op

Een overdekte waterspeeltuin in het binnenbad en een glijbaan in het verwarmde buitenbad. Bij familiecamping De Belten heb je gegarandeerd waterplezier!


Buiten

Het buitenbad is een uitkomst op warme dagen. Met de palmbomen waan je je al snel in tropische sferen. Het verwarmde buitenbad heeft een glijbaan van 26 meter lang!

Kiosk

Met de kiosk binnen handbereik is een drankje of heerlijk ijsje zo geregeld! Mocht de kiosk gesloten zijn, scoor dan een ijsje of drankje bij de receptie.

Binnen

De overdekte waterspeeltuin is waanzinnig voor kleine kids. Het water is slechts 0,45 cm diep. De avontuurlijke waterspeeltuin met veel speelelementen en glijbanen is vooral voor jonge kinderen een feestje. Let op: het is verplicht om baby's een zwemluier aan te trekken.

Een dagje zwemmen?

Verblijf jij niet bij ons op de camping maar wil je toch even zwemmen? Wat leuk! Tijdens het hoogseizoen is het helaas niet mogelijk. Wil jij buiten het hoogseizoen zwemmen? Informeer bij onze receptie of het zwembad is geopend voor gasten van buitenaf.

Tarieven:
Baby's 0-1:   €2,50.
Vanaf 2 jaar: €5,00
Dagkaartjes zijn te koop bij de receptie.

Onze zwembad toezichthouders zijn aanwezig tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties. We verzoeken al onze gasten om je eigen kinderen goed in de gaten te houden.

Zoek & Boek

9.1beoordeling op

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!