Campingwinkel

Campingwinkel

9.3beoordeling op


Geen zorgen

Je kent het waarschijnlijk wel; je dacht dat je alles had ingepakt, maar je bent toch wat vergeten. Geen zorgen! Het assortiment van de campingwinkel op familiecamping De Belten is heel breed. De kans is dus groot dat je hier vindt wat je zoekt!

Wij hebben het

Versgebakken broodjes en de ochtendkrant haal je natuurlijk in de campingwinkel. Naast levensmiddelen vind je er ook kampeerspullen, babyartikelen, speelgoed, boeken en kleding.

Net zoals thuis

De campingwinkel heeft veel A-merken, zoals je van je supermarkt thuis gewend bent. Volop keuze en nauwelijks prijsverschil met de supermarkt verderop. Heb je niets meer op voorraad, maar wil je toch een gezonde maaltijd op tafel zetten? Ook voor verse artikelen hoef je de camping niet af. De winkelmedewerkers staan graag voor jullie klaar! 

Verzoek bij bezoek

Superleuk: je kind mag de boodschappen in huis halen! Dit gebeurt momenteel echter dermate veel, dat het lange wachttijden oplevert. Het verzoek namens het winkelpersoneel is dan ook om als ouder/verzorger mee te gaan met je kind van 10 jaar of jonger. Vriendelijk bedankt!

Oh en let er op dat we nog steeds in een pandemie leven, dus kom bij voorkeur alleen of met maximaal één kind.

Openingstijden

De openingstijden van de campingwinkel vind je op deze pagina.

Coronabeleid campingwinkel

Goed nieuws! De campingwinkel is 'gewoon' geopend voor je broodnodige boodschappen. Echter wel onder bepaalde voorwaarden, alsook vermeld bij de winkel:

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Doe je boodschappen het liefst alleen.
  • Betaal bij voorkeur met pin.
  • Er mag een beperkt aantal mensen in de winkel.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!