Roei- en visvijver

Roei- en visvijver

9.1beoordeling op


Roeien!

Heb je de roeiboot meegenomen? Fantastisch! In de roei- en visvijver op de camping kunnen de kinderen rustig ronddobberen. Even weg van de drukte! Het nieuwe speelstrand nodigt uit tot het bouwen van de mooiste zandkastelen.

Vissen!

Visliefhebbers zitten op familiecamping De Belten goed. De roei- en visvijver zit vol vis. Gooi je hengel uit en wie weet vang je een snoek, karper of voorntje. Vergeet vooral de hengel niet!

De hele dag mooi

Het warme zand is natuurlijk de plek om even heerlijk te zonnebaden terwijl de kinderen lekker spelen. Ook ’s avonds is het een mooie plek voor een ommetje terwijl je geniet van de ondergaande zon.

En de hond dan?

Het is niet toegestaan om honden te laten zwemmen in deze vijver. Wil je wel naar een waterplas in de buurt waar je hond een frisse duik kan nemen? Vraag dan om meer informatie bij één van de receptionistes!

Coronabeleid roei- en visvijver

Op dit moment is de roei- en visvijver enkel toegankelijk voor verblijfsgasten. Wij kunnen op het moment helaas geen daggasten toestaan. Het is uiteraard verplicht om je aan de nationale regels te houden: 1,5 meter afstand (m.u.v. huishoudens), geef elkaar de ruimte en houd een oogje in het zeil.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!