Speelstrand

Speelstrand

9.2beoordeling op

Ontdek ons gloednieuwe speelstrand bij de roei- en visvijver. Vanaf dit seizoen staan hier de leukste speeltoestellen! Ook worden er weer regelmatig toffe activiteiten gepland. Je kunt hier natuurlijk ook aan de waterkant relaxed van de zon genieten.


Nieuw plezier

Familiecamping De Belten heeft naast de spectaculaire Klautertuin nu ook een geheel nieuw speelstrand. Je vindt hier niet alleen nieuwe speeltoestellen, maar ook het perfecte plekje in de zon.

Lekker actief

Er worden regelmatig uitdagende activiteiten georganiseerd, zoals het bouwen van zandkastelen en 'snel naar de bel'. Genoeg mogelijkheden voor kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken dus! Waterpompen, klimmen en klauteren, door het zand banjeren, zwemmen... Eindeloos speelplezier.

Het ideale strand

Je kinderen kunnen zich urenlang uitstekend vermaken. Jij kunt rustig genieten van de zon op één van de banken rond het speelstrand. Conclusie? Het nieuwe speelstrand is een perfect alternatief voor het zwembad en uitermate geschikt voor jong en oud.

  • Gloednieuw speelstrand
  • Uitdagende activiteiten
  • Diverse speeltoestellen
  • Ideaal alternatief voor het zwembad
  • Geschikt voor jong en oud

Coronabeleid speelstrand

Op dit moment is het speelstrand enkel toegankelijk voor verblijfsgasten. Wij kunnen daggasten op het moment helaas niet toestaan. Het is uiteraard verplicht om je aan de nationale regels te houden: 1,5 meter afstand (m.u.v. huishoudens) en geef elkaar de ruimte.

Zoek & Boek - Boeken voor 2021

9.2beoordeling op