Horeca

Horeca

9.2beoordeling op


Coronabeleid horeca

De intelligente lockdown is ten einde en we zitten nu in de open anderhalvemetersamenleving. Daarbij is het van groot belang dat we allemaal onze verantwoording nemen:

  • Houd afstand
  • Blijf thuis als je ziek bent of recent bent geweest. Je dient nog steeds (eerlijk) de conrolevragen te beantwoorden. Het RIVM biedt een online gezondheidscheck aan. Deze kun je hier invullen en vervolgens kun je het goedkeuringsscherm laten zien aan onze crew. Hoe makkelijk!
Verder:
  • Geen limiet meer! Er mogen nu zoveel mensen eten en drinken als de ruimte toelaat. Wel moet je op je stoel blijven zitten - tenzij je naar de wc wilt natuurlijk
  • De pizzeria is weer geopend - check hier de openingstijden

Lekker eten

Familiecamping De Belten heeft diverse horecamogelijkheden. Wie eens lekker uit eten wil, hoeft de camping niet af! In de sfeervolle Brasserie met gepassioneerde koks kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een snelle lunch of simpelweg een heerlijk kopje koffie.

Voor jong en oud

Wie zin heeft, kan een borrel nemen bij de open haard, terwijl de kinderen zich nog even lekker kunnen uitleven in de Chillroom en de indoor speeltuin. In de Ahoybar kun je een lekkere borrel drinken.

Wij helpen je graag!

Overal word je geholpen door het vriendelijke en behulpzame personeel. Ze zijn geselecteerd op gastvrijheid en maken graag een praatje met je!

Lekker makkelijk

Liever bij de tent, caravan of accommodatie eten? Vraag bij de Brasserie naar de mogelijkheden voor afhaalmaaltijden, haal een gemakkelijke hap bij de snackbar of neem een versgebakken pizza bij de pizzeria.

Doe het zelf

Als je zelf wilt koken, dan kun je altijd terecht in onze campingwinkel voor allerlei verse en gezonde producten.

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels
  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Brasserie, de pizzeria, de Ahoybar of de snackbar?