Horeca

Horeca

9.3beoordeling op


Coronabeleid Brasserie

Brasserie De Belten biedt lunch en diner van 12:00 - 20:00! Je kunt reserveren via deze link: Brasserie De Belten, Google, brasseriedebelten.nl of ter plekke. Er gaat nog steeds een triage vooraf aan het plaatsnemen. Om het proces te versnellen, kun je deze van tevoren alvast invullen op www.covidtriage.nl/#/check.

We volgen de persco's en informatie vanuit het RIVM en KHN op de voet, dus zodra er meer bekend is laten wij het je weten.

Lekker eten

Familiecamping De Belten heeft diverse horecamogelijkheden. Wie eens lekker uit eten wil, hoeft de camping niet af! In de sfeervolle Brasserie met gepassioneerde koks kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een snelle lunch of simpelweg een heerlijk kopje koffie.

Voor jong en oud

Wie zin heeft, kan een borrel nemen bij de open haard, terwijl de kinderen zich nog even lekker kunnen uitleven in de Chillroom en de indoor speeltuin.

Wij helpen je graag!

Overal word je geholpen door het vriendelijke en behulpzame personeel. Ze zijn geselecteerd op gastvrijheid en maken graag een praatje met je!

Lekker makkelijk

Liever bij de tent, caravan of accommodatie eten? Vraag bij de Brasserie naar de mogelijkheden voor afhaalmaaltijden, haal een gemakkelijke hap bij de snackbar (tussen 17:00 - 20:00 alleen online te bestellen) of neem een versgebakken pizza bij de pizzeria.

Doe het zelf

Als je zelf wilt koken, dan kun je altijd terecht in onze campingwinkel voor allerlei verse en gezonde producten.

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels
  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Brasserie, de pizzeria, de Ahoybar of de snackbar?