Horeca

Horeca

9.2beoordeling op


Coronabeleid horeca

Lieve gasten,

Een enorme teleurstelling: helaas hebben we onze deuren opnieuw moeten sluiten. We hebben veel tijd en moeite gestoken in het zo veilig mogelijk maken van ons restaurant, maar kunnen niet open vanwege de maatregelen om het hardnekkige virus tegen te gaan. We hebben ook besloten om geen takeout aan te bieden ondanks de inzet van onze koks, om het virus zo min mogelijk de kans te geven en omdat dit financieel niet haalbaar is.

Ons telefoonnummer 06 82 69 15 09 is momenteel gesloten / niet bereikbaar. Wel zijn wij bereikbaar via mail: info@debelten.nl. Voor dringende zaken kan je van maandag t/m vrijdag bellen met onze receptie kanjers 0523 262 264.

We willen jullie allemaal vragen het advies van het kabinet op te volgen. Let op jezelf, op elkaar en neem je verantwoordelijkheid!! We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in de Brass!

Veel liefs Team de Belten

Lekker eten

Familiecamping De Belten heeft diverse horecamogelijkheden. Wie eens lekker uit eten wil, hoeft de camping niet af! In de sfeervolle Brasserie met gepassioneerde koks kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een snelle lunch of simpelweg een heerlijk kopje koffie.

Voor jong en oud

Wie zin heeft, kan een borrel nemen bij de open haard, terwijl de kinderen zich nog even lekker kunnen uitleven in de Chillroom en de indoor speeltuin.

Wij helpen je graag!

Overal word je geholpen door het vriendelijke en behulpzame personeel. Ze zijn geselecteerd op gastvrijheid en maken graag een praatje met je!

Lekker makkelijk

Liever bij de tent, caravan of accommodatie eten? Vraag bij de Brasserie naar de mogelijkheden voor afhaalmaaltijden, haal een gemakkelijke hap bij de snackbar of neem een versgebakken pizza bij de pizzeria.

Doe het zelf

Als je zelf wilt koken, dan kun je altijd terecht in onze campingwinkel voor allerlei verse en gezonde producten.

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels
  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Brasserie, de pizzeria, de Ahoybar of de snackbar?