Fiets- en skelterverhuur

Fiets- en skelterverhuur

9.3beoordeling op

Fietsen, skelters, bakfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Er is voor iedereen wat! Voor een uur of dag; wees er snel bij, want je kan ze alleen voor dezelfde dag huren!


Fietsomgeving

Familiecamping De Belten ligt middenin het bosrijke Vechtdal, dichtbij recreatieplas De Oldemeijer en op fietsafstand van de gezellige plaatsen Hardenberg en Ommen. De prachtige omgeving is het beste te ontdekken per fiets. Er zijn dan ook tal van leuke fietsroutes in de buurt. Deze zijn te verkrijgen bij de receptie.

Fietsverhuur

Eigen fiets(en) niet mee? Geen probleem, want bij de receptie zijn fietsen te huur. Met de kids op pad? Kies voor een fiets met kinderzitje, een elektrische fiets of voor een toffe bakfiets! Er zijn ook stoere kinderfietsen te huur in verschillende maten. Liever crossen door de bossen? Kies dan voor een mountainbike.

Oplaadpunt e-bike

Zelf je e-bike meegenomen of gehuurd? Op familiecamping De Belten kun je de elektrische fiets gratis opladen. Het oplaadpunt bevindt zich bij de ingang van de camping, naast de Brasserie.

Skelters

Eindeloos rondjes rijden op zo’n gave skelter? Dat wil toch elk kind! Op familiecamping De Belten kun je diverse skelters huren, voor elke leeftijd. Op de camping is alle ruimte om heerlijk te crossen! Let op: je kan alleen voor dezelfde dag reserveren, niet voor een ander moment. Wees er snel bij; skelters zijn megapopulair!

Prijzen

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!