• Klautertuin (nieuw!)
  • Overal gratis WiFi
  • Overdekt binnenzwembad
  • Buitenzwembad + glijbaan

Fietsverhuur

Fietsverhuur

9.1beoordeling op


Familiecamping De Belten ligt middenin het bosrijke Vechtdal, dichtbij recreatieplas De Oldemeijer en op fietsafstand van de gezellige plaatsen Hardenberg en Ommen. De prachtige omgeving is het beste te ontdekken per fiets. Er zijn dan ook tal van leuke fietsroutes in de buurt.

Kunnen de fietsen niet mee? Geen probleem, want bij de receptie zijn fietsen te huur. Met de kids op pad? Kies voor een fiets met kinderzitje een elektrische fiets of voor een toffe bakfiets! Er zijn ook stoere kinderfietsen te huur in verschillende maten. Liever crossen door de bossen? Kies dan voor een mountainbike.

Oplaadpunt e-bike
Zelf jullie e-bike meegenomen of gehuurd? Op familiecamping De Belten kunnen jullie de elektrische fiets gratis opladen. Het oplaadpunt bevindt zich bij de ingang van de camping, naast de Brasserie.  

Skelters
Eindeloos rondjes rijden op zo’n gave skelter? Dat wil toch elk kind! Op familiecamping De Belten kunnen jullie diverse skelters huren, voor elke leeftijd. Op de camping is alle ruimte om heerlijk te crossen!

Benieuwd naar de tarieven? Vraag het aan één van onze receptionistes.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze faciliteiten en boek nu jouw verblijf!