Chillroom

Chillroom

9.2beoordeling op

Het centrum van familiecamping De Belten; de Chillroom is ingericht voor jong en oud. Een geweldige sfeer en helemaal in 2020 dé plek om je met het hele gezin te vermaken! - Maar nu nog even niet.


Ouder(s)

In de Chillroom vind je onze sfeervolle Brasserie, pizzeria en snackbar. Voor de gasten die van sport houden, worden allerlei live-wedstrijden op groot scherm uitgezonden. Denk hierbij aan voetbal, wielrennen, tennis en volleybal. Dit kan natuurlijk onder het genot van eten en drinken.
Mis je een wedstrijd of wil je graag suggesties voor een uitzending? Laat het gerust weten bij een van onze collega's van de Brasserie.

Jonger

Voor onze jonge gasten hebben we diverse gave spellen - als airhockey en tafelvoetbal - en een Playstation 4 met de nieuwste games. De sportievelingen kunnen elkaar uitdagen voor een potje darten, poolen of tafelvoetbal!

Jongst

Ook bieden we een spiksplinternieuwe indoor speeltuin voor onze kleinste vriendjes. Zij kunnen naar hartelust spelen, terwijl jij toekijkt onder het genot van een hapje en drankje vanuit de geheel vernieuwde Brasserie. Het beste voor beide werelden!
  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!