• Klautertuin (nieuw!)
  • Overal gratis WiFi
  • Overdekt binnenzwembad
  • Buitenzwembad + glijbaan

Chillroom

Chillroom

9.1beoordeling op


Tieners hoeven zich geen moment te vervelen op familiecamping De Belten. In de Chillroom is voor de jeugd van alles te doen. Wat dachten jullie van een potje poolbiljart, tafelvoetbal of airhockey? Jullie kunnen natuurlijk ook gewoon lekker chillen met jullie vakantievrienden op de lekkere loungebanken. Voor de echte game fanaten is er een Sony Playstation. De Chillroom is het centrale punt van familiecamping De Belten waar jullie altijd terecht kunt. Om even op te warmen, te wachten op jullie afhaalmaaltijd of om een drankje te drinken.

Zijn jullie ook van die sportfanaten die graag de wedstrijden live wil volgen van voetbal tot wielrennen, tennis of volleybal? Er worden veel wedstrijden uitgezonden op groot scherm in de Chillroom. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kunnen jullie lekker neer ploffen op één van onze loungebanken en genieten van een live wedstrijd met het lekkerste drankje on the side.
Missen jullie een wedstrijd? Laat het gerust weten bij de receptie of Brasserie.

Is het weer een dag wat minder? In de Chillroom kunnen jullie lekker loungen bij de open haard. Laat jullie lekker bedienen en bestel jullie favoriete drankje om echt tot rust te komen. De medewerkers maken dit graag voor jullie klaar! Voor de kleinste campinggasten staat er een leuk speeltoestel met ballenbak. Zo kunnen de kids hun energie kwijt met klimmen en klauteren.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!