Animatie highlights

Animatie highlights

Ieder seizoen worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd door familiecamping De Belten. Ook dit jaar staan er weer een aantal toffe activiteiten op de planning, even een greep uit onze programma's; natuurlijk de befaamde Family Obstacle Mud run, de nieuwe De Belten Experience, en nog veel meer. 

Voorgaande jaren pakten we groots uit met gezellige foodtrucks met lekkere drankjes, vers fruit & smoothies, een BBQ, overal lekkere hapjes en live muziek. Dit jaar moeten we helaas enkele aanpassingen doen, maar dat betekent niet dat het minder gezellig gaat worden!

We nemen alle maatregelen serieus en gaan er alles aan doen dat we op een verantwoorde manier een geslaagde activiteit neer gaan zetten. Doen jullie gezellig mee? Wij kunnen niet wachten! 

Schrijf je in via: inschrijvenbijdebelten.nl

De Belten Experience

Wat eigenlijk het De Belten Festival had moeten heten, is door de huidige situatie omgedoopt tot De Belten Experience. Deze ervaring biedt vier onderdelen, met drie rondes. Drie kansen dus! Zo kun je;

  • Een hoop kabaal maken met de workshop cardio drums - bij de Klautertuin

  • Een moddercappuccino maken tijdens de schuimparty - op het sportveld

  • Je eigen designerkleding maken tijdens de workshop t-shirts verven - bij het Buitentheater

  • Het matrozenleven ervaren in de peddelbootjes - in de roei- en visvijver

De rondes zijn ingepland als volgt:
Ronde 1: 13:00 - 14:00
Ronde 2: 14:15 - 15:15
Ronde 3: 15:30 - 16:30

Schuimparty!

Ja, ook te gekke schuimparties zijn van de... party. Bij De Belten doen we er alles aan om je vakantie zo leuk mogelijk te maken en daar hoort gewoon een schuimfestijn bij! Ben jij er dit seizoen ook bij?

Zo kun je op woensdag 29 juli en 12 augustus tijdens De Belten Experience deze pret zelf beleven.

Family Obstacle Mud run

Wat is de Mud run, waar en wanneer vindt het plaats? 
De Mud run is een gezellige, sportieve en uitdagende activiteit voor het hele gezin waarbij teamwork centraal staat! Het parcour is bijna 2 km lang en onderweg kom je 12 obstakels tegen. Test je conditie, spierkracht en doorzettingsvermogen, maar ga vooral onwijs genieten van een unieke beleving samen in de modder!

  • woensdag 22 juli vanaf 13:00 uur | buitenlocatie De Belten
  • woensdag 5 augustus vanaf 13:00 uur | buitenlocatie De Belten
  • Dank je wel voor je deelname aan de Mud Runs van 2020! Wij vonden het ontzettend leuk om je erbij te hebben! Je vindt de foto's en video's op onze socials (Facebook en Instagram) en op de dagverslagpagina.

Wat is de minimum leeftijd voor deelname en wat kost deelname aan de Mud run?
De minimale leeftijd is 5 jaar en kinderen onder de 10 jaar hebben een begeleider (18+) nodig.

  • De kosten voor kids van 5 t/m 12 jaar bedragen €7,50.
  • Vanaf 13 jaar bedragen de kosten €10,00.


Vraag jij je af of jij onbezorgd kan deelnemen aan de Mud run 2020?
No worries, je kunt zeker onbezorgd deelnemen aan de Mud run. De veiligheid van alle deelnemers en supporters is, zoals altijd, onze prioriteit. Met slechts enkele aanpassingen maken wij onze activiteit ‘corona-proof’ conform de geldende regelgeving. Grote aanpassingen zijn niet nodig, omdat wij beschikken over enorme openluchtterreinen van ruim 32 hectare en omdat wij de deelnemers verdelen over vele starttijden. Hierdoor zijn de bezoekersstromen goed te managen. Dat betekent dat jij samen met je familie en campingvrienden onbezorgd kunt genieten van de jaarlijkse Mud run.


Zijn er lekkere hapjes en drankjes te scoren?!
Ja zeker! Op de buitenlocatie hebben wij een tentje waar we ijsjes, drankjes, broodjes hamburger, hotdogs, zakjes snoep, chips en nog veel meer lekkers verkopen. Wij verzoeken je vriendelijk zoveel mogelijk contactloos te betalen.


Wat is anders aan de Mud run 2020 ten opzichte van voorgaande edities?
In het start- en finishgebied geldt de 1,5 meter afstand-regel. Daarom wordt het enorme terrein nog ruimer ingedeeld. Ook worden er aanvullende hygiënemaatregelen getroffen en moeten alle bezoekers zich online aanmelden en bevestigen dat zij geen klachten hebben. De maatregelen die wij hebben getroffen vind je hier. Meer details hierover maken wij de komende dagen bekend.


Heb je nog vragen over de Mud run 2020 en de coronamaatregelen?
Check onze veelgestelde vragen of update coronavirus COVID-19 pagina's of mail ons via info@debelten.nl. Indien gewenst kunnen we je ook terugbellen om één en ander toe te lichten. Laat dan je telefoonnummer achter in de mail.