Animatie

Animatie

Er is een animatieteam tijdens de Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, Koningsweek, de meivakantie, weekenden van het juni maand arrangement en natuurlijk de gehele zomervakantie!


Een dag vol animatie

Wat is nu een camping zonder kinderdisco? Voor de jongste kids begint de dag dan ook met de Beltenbeat. Na het dansen is het tijd om te knutselen. Maak snel kennis met de nieuwe types: Puck, Evi en Pepijn! Zij gaan elke avond de camping rond om de kinderen op te halen voor een leuke theatershow.

Daar zit beweging in

Het professionele animatieteam is gek op sporten, dus ook op vakantie kunnen de kinderen zich lekker uitleven! Voetbal, volleybal, tafeltennis, maar ook een obstacle run staat jaarlijks op het programma. Zweten maar!

Ouder dan 13

Voor de jongeren ouder dan 13 jaar is er een apart Chilz programma. Deze activiteiten zijn lekker uitdagend! Hutten bouwen, lasergamen in het bos en suppen in de speelvijver zijn enkele activiteiten. Heb jij zo'n tiener met een portie lef? Dan zitten jullie op De Belten zeker goed!

Met het hele gezin

"Als de kinderen zich vermaken, doen wij dat ook". Dat wordt vaak gezegd, maar familiecamping De Belten wil plezier bieden voor iedereen! Wat is er leuker dan met de hele familie in actie komen? Geef jullie op voor een gezellig familietoernooi! Of wat dachten jullie van een outdoor groepsactiviteit met jullie gezin?

Bekijk hier meer informatie over familiecamping De Belten met animatieteam.

Animatieprogramma

Het animatieprogramma vindt je hier!

Wat een geweldige camping! Zeker een aanrader en leuk om weer terug te gaan!

Familie Arends

Zoek & Boek

  • Sport, knutselen & theater
  • Voor alle leeftijden
  • Tijdens arrangementen en vakanties

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!