• Klautertuin (nieuw!)
  • Overal gratis WiFi
  • Overdekt binnenzwembad
  • Buitenzwembad + glijbaan

Animatie

Animatie

9.1beoordeling op

Wat is nu een camping zonder kinderdisco? Voor de jongste kids begint de dag dan ook met de Beltenbeat. Na het dansen is het tijd om te knutselen. Maak snel kennis met Otto, Elle en Izzi! Zij gaan elke avond de camping rond om de kinderen op te halen voor een leuke theatershow. Er is een animatieteam tijdens Pasen, de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de schoolvakanties!

Het professionele animatieteam is gek op sporten, dus ook op vakantie kunnen de kinderen zich lekker uitleven! Voetbal, volleybal, tafeltennis, maar ook een obstacle run staat jaarlijks op het programma. Zweten maar!


Voor de jongeren ouder dan 10 jaar is er een apart Chilz programma. Deze activiteiten zijn lekker uitdagend! Hutten bouwen, lasergamen in het bos en suppen op de vis-en roeirvijver zijn enkele activiteiten. Heb jij zo'n tiener met een portie lef? Dan zitten jullie op De Belten zeker goed!

"Als de kinderen zich vermaken, doen wij dat ook". Dat wordt vaak gezegd, maar familiecamping De Belten wil plezier bieden voor iedereen! Wat is er leuker dan met de hele familie in actie komen? Geef jullie op voor een gezellig familietoernooi! Of wat dachten jullie van een outdoor groepsactiviteit met jullie gezin?

Even wat tijd voor jezelf? Dat kan bij jullie tent of accommodatie, maar natuurlijk ook met vakantiegangers onder elkaar. Geef jullie op voor een heerlijke proeverij in de Brasserie of zoek de gezelligheid tijdens een spel in de bar. Speciaal voor volwassenen…

Bekijk hier meer informatie over de Familiecamping De Belten met animatieteam

Animatie programma

  • Tijdens de schoolvakanties kunnen jullie hier het animatieprogramma bekijken:
                 17 augustus t/m 23 augustus
                 24 augustus t/m 30 augustus
 
 

Wat een geweldige camping! Zeker een aanrader en leuk om weer terug te gaan!

Familie Arends

Fun

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze faciliteiten en boek nu jouw verblijf!