Animatie

Animatie

9.2beoordeling op

Er is een animatieteam tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de schoolvakanties!


Een dag vol animatie

Wat is nu een camping zonder kinderdisco? Voor de jongste kids begint de dag dan ook met de Beltenbeat. Na het dansen is het tijd om te knutselen. Maak snel kennis met Otto, Elle en Izzi! Zij gaan elke avond de camping rond om de kinderen op te halen voor een leuke theatershow.

Daar zit beweging in

Het professionele animatieteam is gek op sporten, dus ook op vakantie kunnen de kinderen zich lekker uitleven! Voetbal, volleybal, tafeltennis, maar ook een obstacle run staat jaarlijks op het programma. Zweten maar!

Ouder dan 10

Voor de jongeren ouder dan 10 jaar is er een apart Chilz programma. Deze activiteiten zijn lekker uitdagend! Hutten bouwen, lasergamen in het bos en suppen op de roei- en visvijver zijn enkele activiteiten. Heb jij zo'n tiener met een portie lef? Dan zitten jullie op De Belten zeker goed!

Met het hele gezin

"Als de kinderen zich vermaken, doen wij dat ook". Dat wordt vaak gezegd, maar familiecamping De Belten wil plezier bieden voor iedereen! Wat is er leuker dan met de hele familie in actie komen? Geef jullie op voor een gezellig familietoernooi! Of wat dachten jullie van een outdoor groepsactiviteit met jullie gezin?

Speciaal voor volwassenen

Even wat tijd voor jezelf? Dat kan bij jullie tent of accommodatie, maar natuurlijk ook met vakantiegangers onder elkaar. Geef jullie op voor een heerlijke proeverij in de Brasserie of zoek de gezelligheid tijdens een spel in de bar. Speciaal voor volwassenen…

Bekijk hier meer informatie over familiecamping De Belten met animatieteam

Coronabeleid animatie

Het animatieteam hanteert een aangepast programma om veilig en verantwoord vermaak te kunnen bieden. Zo is het voor kinderen tot 18 jaar niet nodig om 1,5 meter afstand te houden. Het aangepaste programma vind je hieronder.

Animatieprogramma

Op dit moment is de camping gesloten en er is dan ook geen animatieteam aanwezig.

Wat een geweldige camping! Zeker een aanrader en leuk om weer terug te gaan!

Familie Arends

Animatie highlights en dagverslag

Ook dit seizoen is er weer ontzettend veel te beleven op familiecamping De Belten. Kijk hier terug naar de leukste activiteiten van vorig jaar!

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Fun

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!