Faciliteiten

Faciliteiten

9.3beoordeling op

"Ik verveel me…" Dát wil je natuurlijk niet horen op vakantie. Of je nu houdt van zwemmen, spelen, roeien, dansen, sporten, lekker eten of gewoon chillen; op familiecamping De Belten is voor iedereen wat te doen. Check snel de vele faciliteiten van de gezelligste familiecamping van Overijssel!


Lekker spelen!

Ben je de kinderen kwijt? Dan zitten ze waarschijnlijk in één van de speeltuinen. Familiecamping De Belten heeft diverse speelvoorzieningen over de gehele camping. De Klautertuin aan de voorzijde van de camping is op dit moment erg populair. Trampolines, een gave klim- en klautertoren, maar ook een tof speeltoestel met water! Voor ieder wat wils. 

Wie zich te oud voelt om te klimmen en klauteren op de houten toestellen, kan altijd terecht om te gamen in de Chillroom. De Playstation 4 is voorzien van de nieuwste games.

Chillroom

Het centrale punt van familiecamping De Belten. Een plek waar je als campinggast altijd terecht kunt. Even opwarmen bij de open haard, wachten op een afhaalmaaltijd bij de Brasserie, pizzeria of snackbar of gewoon een drankje drinken. Achter op de camping is een speelstrand. Even weg van de camping? Huur fietsen voor een verfrissende fietstocht door het mooie Vechtdal!

Coronabeleid

Ook nu we uit de -intelligente- lockdown zijn, gelden er nog steeds enkele regels. Zo dien je 1,5 meter afstand te houden, blijf je thuis als je (recent) ziek bent (geweest), en was je je handen regelmatig en grondig. Tevens verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek De Belten!