Camping Overijssel

Camping Overijssel

9.1beoordeling op

Wie kinderen heeft en denkt aan kamperen in eigen land, moet zeker eens denken aan Familiecamping De Belten in Overijssel.


Camping Overijssel

Camping De Belten in Overijssel heeft het hele gezin zoveel te bieden dat niemand de familiecamping snel verlaat. Maar toch is het meer dan de moeite waard om ook de omgeving eens te gaan verkennen. Te beginnen bij het dorpje Rheeze, waar de camping Overijssel ligt. Het is een prachtig middeleeuws dorpje in het groene Vechtdal, met nog een authentieke brink. Vlakbij de camping in Rheeze ligt recreatieplas de Oldemeyer, waar u in de zomer lekker op strand kunt liggen. In de bosrijke omgeving van de gemeente Hardenberg (Zandstuve) kunt heerlijk fietsen of wandelen met de kinderen en de hond. Maar u kunt ook de gezelligheid opzoeken in bezienswaardige plaatsjes als Dalfsen en Ommen. Een bezoek aan de mooie ommuurde Hanzestad Zwolle is zeker de moeite waard. En op 19 km afstand ligt Plopsaland in Coevorden, wat de kleintjes weer meer aanspreekt. Ook in de buurt van gezinscamping Overijssel liggen avonturenpark Hellendoorn en Slagharen!

Camping Overijssel met zwembad

U zoekt een camping Overijssel met zwembad? Familiecamping De Belten één van de betere gezinscampings in Overijssel. Een gezinscamping waar het mogelijk is om vakantie te vieren mét uw hond. En waar voldoende horeca en faciliteiten zijn om het iedereen naar de zin te maken. Aan de kleine kinderen is gedacht, aan de wensen van de jeugd en aan de behoeftes van ouderen. Voor de kinderen is er de subtropische Aqua jungle. In dit overdekte zwembad kunnen zij zich veilig vermaken met o.a rotsblokken, klimhellingen, boomstammen, waterkanonnen, glijbanen en meer. Ook is er voor de kleinsten op camping Overijssel een klein, verwarmd zwembad buiten. Het grote verwarmde zwembad buiten is er voor iedereen die baantjes wil trekken, zich relaxed wil laten meedrijven met de stroming of lekker wil ontspannen op de bubbelbank. Zo ziet u dat u heerlijk kunt genieten op een camping in Hardenberg.

Camping De Belten vlakbij Ommen is een echte gezinscamping, waar ieder jaar weer veel gezinnen met kinderen de vakantie van hun leven beleven. De camping beschikt over meerdere zwembaden. Een subtropisch avonturenbad binnen en een klein en groot verwarmd zwembad buiten. Daarnaast beschikt deze gezinscamping in de buurt van Ommen over voldoende horeca en een enorme hoeveelheid faciliteiten.

Voor wie rust zoekt is er de prachtige bosrijke omgeving en voor sportvissers een groot viswater. Wie actie wil kan fietsen en skelters huren, mooie fietsroutes maken naar leuke plaatsjes als Dalfsen en Ommen in de buurt, voetballen of tennissen op de sportvelden, jeu de boules spelen, air-trampoline springen, tafeltennissen, ballengooien in de overdekte ballenbak. En voor iedereen die vermaakt wil worden, heeft Camping De Belten animatieteams met vermakelijke programma’s voor elke leeftijd.

Zoek & Boek

9.1beoordeling op

Ontdek De Belten


Alles voor een geslaagde vakantie op camping Overijssel

Een zwembad is één ding. Maar een vakantie is pas écht geslaagd als alles wat je maar kunt wensen aanwezig is. En camping Overijssel De Belten komt een heel eind! Voor wie rust zoekt is er de bosrijke omgeving van Hardenberg en voor de sportvissers een enorme visvijver. Wie actie wil op camping Overijssel kan fietsen en skelters huren, voetballen en tennissen op de sportvelden, jeu de boules spelen, air-trampoline springen, tafeltennissen, ballengooien in de overdekte ballenbak en nog veel en veel meer. Geen zin om een tent op te zetten of een caravan mee te sleuren? Geen probleem! Op ruime plekken, dichtbij het sanitair, kunt u op camping Overijssel De Belten volledig ingerichte luxe safaritenten en vacansoleil tenten huren. En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u terecht in het snackcenter of u kunt zich laten verwennen in het gezellige restaurant De Belten. Kortom, kindercamping De Belten in Overijssel biedt alles om van uw vakantie een succes te maken.