• Klautertuin (nieuw!)
  • Overal gratis WiFi
  • Overdekt binnenzwembad
  • Buitenzwembad + glijbaan

Camping met animatieteam

9.1beoordeling op

Ben jij op zoek naar een camping met animatie die zowel activiteiten organiseren voor jonge als oudere kinderen? Dan heb je de juiste camping gevonden! Bij Familiecamping De Belten worden dagelijks tientallen bruisende activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. Met de vele mogelijkheden die onze camping biedt kan ons team dit op een prachtige manier aanbieden. Er is een animatieteam tijdens Pasen, de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de schoolvakanties!


Animatie voor jong en oud!

Bij Familiecamping De Belten dicht bij Hardenberg (overijssel) hoeft niemand zich te vervelen. Voor elke leeftijdscategorie worden er, verdeeld over de hele dag, activiteiten georganiseerd. Voor de allerkleinsten (jonger dan zes jaar) doen we bijvoorbeeld spelletjes in een kring en lezen we spannende of grappige verhaaltjes voor. Voor de iets oudere kinderen (vanaf zeven jaar) hebben we animatie activiteiten zoals een waterpolo toernooi, lasergame experience, slagbal en moonlight swimming. Ben je ouder dan tien jaar? Dan kun je deelnemen aan activiteiten zoals een potje voetbal, een spooktocht of pijl- en boog schieten. Tenslotte organiseren we activiteiten waar het gehele zin aan kan deelnemen. Denk hierbij aan activiteiten zoals kanovaren, aprés-ski party en een sprookjesshow. Ben je benieuwd wat we allemaal nog meer organiseren? Bekijk dan hier een voorbeeld van het animatieprogramma van 2019

Zoek & Boek - Boeken voor 2020

9.1beoordeling op


Plezier staat bij ons op de familiecamping hoog in het vaandel!

Ons doel is dat ieder gezin plezier beleeft bij Familiecamping de Belten. Daarom organiseren wij activiteiten voor bepaalde leeftijdscategorieen, zodat het leeftijdsverschil onderling niet te groot wordt. Wil je toch deelnemen aan een activiteit maar ben je net te jong of te oud? Laat het ons weten! We kunnen het vast zo organiseren dat jij mee kunt doen aan die ene leuke activiteit. Mochten de weersomstandigheden een buitenactiviteit niet toelaten, dan zorgt het animatieteam natuurlijk voor een vervangende binnenactiviteit, daar zijn ze creatief genoeg voor!

Naast animatie nog veel meer faciliteiten op familiecamping De Belten!

Naast het enthousiaste animatieteam kun je genieten van nog veel meer faciliteiten bij ons op de camping. Of je nu houdt van zwemmen, spelen, vissen, dansen, sporten, lekker eten of gewoon chillen; op familiecamping De Belten is voor iedereen wat te doen. Naast de faciliteiten op de camping kun je ook genieten van de directe omgeving. Onze camping is gelegen in Rheeze, wat dicht bij Hardenberg ligt, een gezellig stadje waar je lekker kunt winkelen of een terrasje kan pakken. Je kunt zwemmen in recreatieplas de Oldemeijer, wat op loopafstand ligt van de camping. En attractiepark Slagharen is slechts 12 km rijden vanaf de camping. Voor het prachtige dierenpark Wildlands Adventure Zoo rijd je slechts 33 km, om maar eens wat te noemen.  

Animatie voor jong en oud!