Lunchen bij Brasserie De Belten

9.3beoordeling op

Een uitsmijter ham en kaas, een caesar salade kip, gerookte zalm of de huisgemaakte soep; lunchen bij Brasserie De Belten is ontzettend lekker.


Warm en koud

Het grootste gedeelte van het menu bestaat uit warme gerechten die je doen watertanden. Onze Brasserie biedt echter ook een smakelijke variëteit aan koude belegde broodjes en salades. Gebakken, gekookt, gegrild, gerookt, gefrituurd of simpelweg belegd; de beste bereiding voor het gerecht op jouw bord.

Altijd vers

Het maakt niet uit wat je kiest; onze ingrediënten zijn altijd vers ingekocht en de gerechten worden vers bereid. Wij streven ernaar om immer de lekkerste maaltijden te serveren!

Allergieën: Voedselveiligheid

Brasserie De Belten biedt de mogelijkheid om glutenvrije gerechten aan te bieden. Informeer alvorens/tijdens het reserveren om er zeker van te zijn dat je favoriete gerecht glutenvrij te verkrijgen is.

Naast de vegetarische opties (friet, panani brie en diverse soepen), zijn een aantal gerechten op verzoek vegetarisch te bereiden. We bieden diverse vleesvervangers. Informeer hierover bij de bediening.

Lunchmenu

De Brasserie is zowel buiten op het terras als binnen in de sfeervolle zalen rookvrij. Toch eentje opsteken? Er is een rookzone tegenover de receptie.

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!