Brasserie De Belten

Brasserie De Belten

9.1beoordeling op

Wie lekker uit eten wil, hoeft de camping niet af! In de sfeervolle Brasserie met gepassioneerde koks kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een snelle lunch of simpelweg een heerlijk kopje koffie.


Uitgebreid vernieuwd

Brasserie De Belten is een ware metamorfose ondergaan. Zo is het binnen enorm uitgebreid, waardoor we nu liefst 88 zitplaatsen bieden. Het buitenterras kent plek voor 82, wat een totaal van 170 zitplaatsen maakt. Daardoor kun je nu ook romantisch dineren bij de open haard.

Zorgeloos genieten

Brasserie De Belten is dé plek om te genieten en verwend te worden. Het vlotte personeel heeft aandacht voor elke gast en is altijd in een goed humeur! Je hoeft alleen nog te bestellen...

Buiten en binnen

Nagenieten van een actieve vakantiedag doe je op het gezellige terras van de Brasserie. Plof neer op de loungebank en geniet van de zwoele avondzon. Is het wat frisser? Kom gezellig binnen en geniet van de ongedwongen sfeer in het restaurant.

Verse streekproducten

De gepassioneerde koks bereiden elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis, vlees of een frisse, zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Menu's

Feestje!

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hier voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen.

De openingstijden van de Brasserie voor het seizoen 2020 vind je op de openingstijdenpagina.

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels
  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!