Brasserie De Belten

9.3beoordeling op

Wie lekker uit eten wil, kan terecht bij de sfeervolle Brasserie. Ook deze winter geopend! Reserveren doe je ter plekke of via ons reserveersysteem.

Tip: bestel een borrelbox-to-go via heytom.eu/brasseriedebelten!


Welkom bij Brasserie De Belten

Brasserie De Belten is deze winter voor het eerst geopend! Comfortabel, warm, gezellig en knus. Iets luxer, iets chiller, en veel toffer! Ook voor de zakelijke gelegenheden.

Je reserveert een tafel door te klikken op Brasserie De Belten, via Google, of op brasseriedebelten.nl. Een plekje op ons terras is in de winter afhankelijk van het weer.

Verse streekproducten

De gepassioneerde koks bereiden elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis, vlees of een frisse, zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Openingstijden

We zijn de hele winter open, maar eerst nemen we een aantal weken vakantie. Vanaf vrijdag 5 november zijn we weer geopend en ben je van harte welkom bij Brasserie De Belten!

Natuurlijk kun je altijd een mailtje of whatsappje sturen. Deze proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden.

Goed om te weten
Voor bruiloften en feestjes bieden we ook aangepaste openingstijden in overleg voor het desbetreffende feest.

Voor jong en oud

Niet alleen voor volwassenen hebben we heerlijke gerechten - ook voor kinderen is de keuze reuze. We bieden een kinderbuffet aan waarbij je je eigen bord vol kunt scheppen. Lekker hoor!

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels

Menu's

Meer mogelijkheden

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hieronder voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen. Liever buiten vieren? Bekijk de schitterende Buitenlocatie De Belten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!