Brasserie De Belten

Brasserie De Belten

9.2beoordeling op

Wie lekker uit eten wil, kan terecht in de sfeervolle Brasserie. Door onze gepassioneerde koks, kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een snelle lunch of simpelweg een heerlijk kopje koffie.

Reserveer via 06 82 69 15 09. In september elke woensdag en elk weekend geopend van 12:00 - 20:00 uur!


Coronabeleid Brasserie en terras

  • Geen limiet meer! Er mogen nu zoveel mensen eten en drinken als de ruimte toelaat. Wel moet je op je stoel blijven zitten - tenzij je naar de wc wilt natuurlijk
  • Je dient (eerlijk) de conrolevragen te beantwoorden. Het RIVM biedt een online gezondheidscheck aan. Deze kun je hier invullen en vervolgens kun je het goedkeuringsscherm laten zien aan onze crew. Hoe makkelijk! De vragen moet je hoe dan ook beantwoorden, voordat je bij de Brasserie mag komen eten - check hier de openingstijden

Uitgebreid vernieuwd

Brasserie De Belten is een ware metamorfose ondergaan. Zo is het binnen enorm uitgebreid, waardoor we nu liefst 88 zitplaatsen kunnen bieden - helaas is dit door het coronavirus nu beperkt tot 60 (30 stoelen per zaal). Het buitenterras kent plek voor 90, wat een totaal van 150 zitplaatsen maakt. Daardoor kun je nu ook romantisch dineren bij de open haard.

Zorgeloos genieten

Brasserie De Belten is dé plek om te genieten en verwend te worden. Het vlotte personeel heeft aandacht voor elke gast en is altijd in een goed humeur! Je hoeft alleen nog te bestellen...

Buiten en binnen

Nagenieten van een actieve vakantiedag doe je op het gezellige terras van de Brasserie. Plof neer op de loungebank en geniet van de zwoele avondzon. Is het wat frisser? Kom gezellig binnen en geniet van de ongedwongen sfeer in het restaurant.

De Brasserie is zowel buiten op het terras als binnen in de sfeervolle zalen rookvrij. Toch eentje opsteken? Er is een rookzone tegenover de receptie.

Verse streekproducten

De gepassioneerde koks bereiden elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis, vlees of een frisse, zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Op zoek naar de openingstijden? Deze vind je hier.

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels

Menu's

Meer mogelijkheden

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hieronder voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen. Liever buiten vieren? Bekijk de schitterende Buitenlocatie De Belten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!