• Klautertuin (nieuw!)
  • Overal gratis WiFi
  • Overdekt binnenzwembad
  • Buitenzwembad + glijbaan

Brasserie De Belten

Brasserie De Belten

Wie lekker uit eten wil, hoeft de camping niet af! In de sfeervolle Brasserie met professionele koks kan je heerlijk genieten van een kopje koffie, een lunch of een uitgebreid diner.


Brasserie De Belten is dé plek om te genieten en verwend te worden, het vlotte personeel heeft aandacht voor elke gast en is altijd in een goed humeur!

Verse streekproducten
Nagenieten van een actieve vakantiedag doe je op het gezellige terras van de Brasserie. Plof neer op de loungebank en geniet van de zwoele avondzon. Is het wat frisser? Kom gezellig binnen en geniet van de ongedwongen sfeer in het restaurant. De professionele kok bereidt elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis, vlees of een frisse zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Bekijk hier de lunchkaart

Bekijk hier de dinerkaart

Bekijk hier de borrelkaart

Feestlocatie

De Brasserie is van september tot april geopend voor alle soorten feesten. Het eigentijdse restaurant is modern en sfeervol ingericht en daarom de ideale locatie voor een gezellig feest of intiem diner. De feestlocatie is geschikt voor kleine groepen, maar is ook in te richten voor gezelschappen tot 250 personen. Ons professionele team zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!

Meer informatie over de Brasserie?
Bekijk: www.brasseriedebelten.nl

Buitenlocatie

Buitenlocatie De Belten is een unieke locatie voor het geven van feesten, bruiloften en partijen. Alles is maatwerk en niets is hier onmogelijk. Van een heerlijke verzorgde BBQ, terwijl jullie genieten van de ondergaande zon tot een compleet trouwfeest met volledig ingerichte tenten. De buitenlocatie van de Belten is een oeroud heuvellandschap en ligt middenin de natuur met prachtige bomen. Een sfeervolle plek voor uw feest of een bruiloft.

Uiteraard kunnen wij op Buitenlocatie De Belten ook zakelijke events organiseren als teambuildingsdagen en congresbijeenkomsten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan de site van Brasserie de Belten: www.brasseriedebelten.nl

Brasserie De Belten

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!