Brasserie De Belten

Brasserie De Belten

9.3beoordeling op

Wie lekker uit eten wil, kan terecht bij de sfeervolle Brasserie. Door onze gepassioneerde koks, kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een lekkere lunch of simpelweg een heet kopje koffie. Reserveren doe je ter plekke of via onze reserveringsmodule.

Tip: bestel een borrelbox-to-go via heytom.eu/brasseriedebelten!


Coronabeleid Brasserie

Brasserie De Belten biedt lunch, diner en koffie van 10:00 - 20:00! Je kunt een tafeltje binnen reserveren via Brasserie De Belten, Google, of brasseriedebelten.nl. Een plekje op ons loungeterras reserveer je ter plekke. Er gaat nog steeds een triage vooraf aan het plaatsnemen. Om het proces te versnellen, kun je deze van tevoren alvast invullen op www.covidtriage.nl/#/check.

We volgen de persco's en informatie vanuit het RIVM en KHN op de voet, dus zodra er meer bekend is laten wij het je weten.

Verse streekproducten

De gepassioneerde koks bereiden elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis, vlees of een frisse, zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Openingstijden

De Brasserie is in het hoogseizoen elke dag geopend van 10:00 – 20:00, met uitzondering van de donderdag. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om onze deuren op donderdag gesloten te houden. We zijn heel blij met ons team én er dus erg zuinig op <3 Goed nieuws; de snackbar, pizzeria en kiosk zijn elke dag geopend! Een leuke tip; scoor lekkere stukjes vlees met een lekkere salade bij de campingwinkel en slinger de BBQ donderdagavond aan!

Toch liever eropuit? Dan raden we je aan om lekker Hardenberg in te gaan! Elke donderdag is het koopavond, en het stadje heeft onwijs leuke eettentjes. De volgende dag staan onze toppers van de Brasserie gewoon weer voor je klaar!

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels

Menu's

Meer mogelijkheden

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hieronder voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen. Liever buiten vieren? Bekijk de schitterende Buitenlocatie De Belten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!