Van warme zomer naar knusse winter

9.3beoordeling op

Bij De Belten hebben we ons terras omgetoverd tot een knusse, verwarmde plek om tijdens de wintermaanden lekker te borrelen met familie, vrienden, collega's, teamgenoten en buren.


Winter bij De Belten

Dranken
Deze winter bieden we geen traditionele menukaart, maar juist een gezellige winterervaring. Een brede selectie wijnen en speciaalbieren, een uitgebreide cocktailkaart, luxe koffies en speciaalkoffies, (warme) chocolademelk en natuurlijk de standaard frisdranken.

Borrelbites
Zo hebben we heel veel luxe drankjes, en bieden we ook allerlei heerlijke borrelbites. Naast onze traditionele borrelplank, bieden we per 6 november voor het eerst de Borrelplank Deluxe. In samenwerking met Amused Food & Wine staat er nu een culinaire reis door je smaak- en reukzintuigen op onze menukaart. Die moet je geprobeerd hebben!

Heel veel borrelbites
Ook bieden we goedgevulde nachos, loaded fries, crispy chicken, luxe bitterballen, luxe bittergarnituur, edamameboontjes en meer. Je vindt het menu op brasseriedebelten.nl/menu

Reserveren

Je reserveert gelijk een tafel via ons reserveringssysteem, via Google, of op brasseriedebelten.nl/reserveren. Een plekje op ons terras is in de winter afhankelijk van het weer.

Openingstijden

Per 6 november zijn we als volgt geopend:

  • Vrijdag & zaterdag | 15:00 - 20:00
  • Zondag | 12:00 - 20:00

Natuurlijk kun je altijd een mailtje of whatsappje sturen. Deze proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden.

Goed om te weten
Voor bruiloften en feestjes bieden we ook aangepaste openingstijden in overleg voor het desbetreffende feest.

Wacht niet langer

Reserveer nu voor sinterklaas, kerst, oud & nieuw of een gewone borrel. Check de website brasseriedebelten.nl en tot snel!

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels

Winter bij De Belten

Meer mogelijkheden

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hieronder voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen. Liever buiten vieren? Bekijk de schitterende Buitenlocatie De Belten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!