Brasserie De Belten

Brasserie De Belten

9.2beoordeling op

Wie lekker uit eten wil, kan per 28 april terecht op het terras van de sfeervolle Brasserie. Door onze gepassioneerde koks, kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een lekkere lunch of simpelweg een heet kopje koffie. Reserveren doe je hier!

Brasserie De Belten biedt ook afhaal! Je kunt lunch en diner bestellen via de site van brasseriedebelten.nl/menu. De kaarten vind je hier.


Coronabeleid Brasserie

Brasserie De Belten biedt lunch en diner take-out menu's! Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelsites: Brasserie De Belten - pizzeriasnackbar. We zijn voorlopig bereikbaar per mail via info@debelten.nl, en telefonisch via 06 82 69 15 09. Let op: je kunt niet per mail of telefonisch bestellen.

Reserveren voor ons terras doe je hier. We volgen de persco's en informatie vanuit het RIVM en KHN op de voet, dus zodra er meer bekend is laten wij het je weten. Er gaat nog steeds een triage vooraf aan het plaatsnemen op ons terras. Om het proces te versnellen, kun je deze van tevoren alvast invullen op www.covidtriage.nl/#/check.

Verse streekproducten

De gepassioneerde koks bereiden elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis, vlees of een frisse, zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Op zoek naar de openingstijden? Deze vind je hier en op Google.

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels

Menu's

Meer mogelijkheden

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hieronder voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen. Liever buiten vieren? Bekijk de schitterende Buitenlocatie De Belten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!