Brasserie De Belten

Brasserie De Belten

9.2beoordeling op

Wie lekker uit eten wil, kan terecht in de sfeervolle Brasserie. Door onze gepassioneerde koks, kun je heerlijk genieten van een uitgebreid diner, een snelle lunch of simpelweg een heerlijk kopje koffie.

Reserveer via 06 82 69 15 09. In september elke woensdag en elk weekend geopend van 12:00 - 20:00 uur!


Coronabeleid Brasserie en terras

Lieve gasten,

Een enorme teleurstelling: helaas hebben we onze deuren opnieuw moeten sluiten. We hebben veel tijd en moeite gestoken in het zo veilig mogelijk maken van onze Brasserie, maar kunnen niet open vanwege de maatregelen om het hardnekkige virus tegen te gaan. We hebben ook besloten om geen takeout aan te bieden ondanks de inzet van onze koks, om het virus zo min mogelijk de kans te geven en omdat dit financieel niet haalbaar is.

Ons telefoonnummer 06 82 69 15 09 is momenteel gesloten / niet bereikbaar. Wel zijn wij bereikbaar via mail: info@debelten.nl. Voor dringende zaken kan je van maandag t/m vrijdag bellen met onze receptie kanjers 0523 262 264.

We willen jullie allemaal vragen het advies van het kabinet op te volgen. Let op jezelf, op elkaar en neem je verantwoordelijkheid!! We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in de Brass! 

Veel liefs Team de Belten 

Uitgebreid vernieuwd

Brasserie De Belten is een ware metamorfose ondergaan. Zo is het binnen enorm uitgebreid, waardoor we nu liefst 88 zitplaatsen kunnen bieden - helaas is dit door het coronavirus nu beperkt tot 60 (30 stoelen per zaal). Door die nieuwe zaal kun je nu ook romantisch dineren bij de open haard. Het buitenterras kent plek voor 90 (voorlopig beperkt tot 40), wat een totaal van 150 zitplaatsen maakt.

Zorgeloos genieten

Brasserie De Belten is dé plek om te genieten en verwend te worden. Het vlotte personeel heeft aandacht voor elke gast en is altijd in een goed humeur! Je hoeft alleen nog te bestellen...

Buiten en binnen

Nagenieten van een actieve vakantiedag doe je op het gezellige terras van de Brasserie. Plof neer op de loungebank en geniet van de zwoele avondzon. Is het wat frisser? Kom gezellig binnen en geniet van de ongedwongen sfeer in het restaurant.

De Brasserie is zowel buiten op het terras als binnen in de sfeervolle zalen rookvrij. Toch eentje opsteken? Er is een rookzone tegenover de receptie.

Verse streekproducten

De gepassioneerde koks bereiden elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis, vlees of een frisse, zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Op zoek naar de openingstijden? Deze vind je hier.

Het eten in de Brasserie en de pizzeria is echt lekker! Het kinderbuffet met de koksmutsen is een topper! Aanrader!!

Familie Krekels

Menu's

Meer mogelijkheden

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hieronder voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen. Liever buiten vieren? Bekijk de schitterende Buitenlocatie De Belten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Brasserie De Belten

Meer weten?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!