Jonge gezinnen

Arrangement jonge gezinnen

Bij familiecamping De Belten zit het al in de naam; wij zijn er voor families! Kom daarom je vakantie vieren bij de gezelligste camping van Overijssel en laat ons je verwachtingen overtreffen.


Voor jong

Als kind wil je lekker spelen in één van de vele speeltuinen. Je wilt zwemmen bij het nieuwe speelstrand, in het buitenbad of binnen in de waterspeeltuin. Je wilt skelteren in de natuur en fietsen over het mooie park. Lekker voetballen met vriendjes en vriendinnetjes. Wat je ook wilt; je kunt het bij familiecamping De Belten!

En oud(ers)

Na maandenlang hard werken kun je bij familiecamping De Belten terecht voor ontspanning en uitdaging. Geen zorgen over eten koken; je kunt heerlijk uiteten bij de Brasserie, genieten van een ovenverse pizza bij de pizzeria of na het zwemmen een makkelijke snack scoren bij de snackbar.

Ook voor koffie (en gebak) zit je goed. De Chillroom biedt jou en je kinderen genoeg gelegenheid om je te vermaken. Lees bijvoorbeeld een boek terwijl de kleintjes hun fantasieën uitleven in de indoor speeltuin.

Boek nu het arrangement voor jonge gezinnen

Vanaf €20,10 kun je al met je gezin terecht bij familiecamping De Belten. Voor de jongste campinggasten (tot 2 jaar oud) betaal je namelijk geen verblijfskosten.

  • Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad