• Twee nieuwe sanitairgebouwen
  • Speelstrand & Indoor speeltuin (nieuw!)
  • Klautertuin
  • Binnen- en buitenzwembad

Zoek & Boek

9.1beoordeling op

Welkom op familiecamping De Belten

In het bosrijke Rheeze ligt familiecamping De Belten verscholen. Op deze vijfsterrencamping voel je je gelijk thuis. Na een warm welkom gaat de knop al snel om en hoef je nog maar één ding: ontspannen! Samen geniet je van het campingleven, de vrijheid en van elkaar. Dit kan op onze ruime kampeerplaatsen of in één van de accommodaties! 


Vier de zomervakantie van 2023 bij familiecamping De Belten!

Op zoek naar een plekje voor de zomervakantie? Vier je welverdiende zomervakantie op familiecamping De Belten! Wil je jouw favoriete plekje tijdens één of meer van onze arrangementen of de zomervakantie alvast reserveren? Bekijk ons aanbod hieronder!


NIEUW!: Comfortplaats flex & relax (short)

Ben jij op zoek naar een comfortplaats voor een midweekje of toch een weekje? Dat kan! Met een comfortplaats flex & relax zit je heerlijk dicht bij de faciliteiten en geniet je van je ruimte comfortplaats. 

Wil je meer weten over onze comfortplaats flex & relax? Klik dan hier!

Familiecamping in Hardenberg (Overijssel)

Vakantie op familiecamping De Belten

De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Neem een verkoelende duik in het buitenbad en ontdek de overdekte waterspeeltuin. Rammelende magen kunnen na afloop gevuld worden in de gezellige Brasserie. Dé plek om lekker te borrelen, te lunchen of uitgebreid te dineren. Klinkt dit als je perfecte vakantie? Wacht niet langer en reserveer ook een plaats op de gezelligste camping van Overijssel!

Ben je tot rust gekomen en op zoek naar actie? In de omgeving vind je veel originele uitstapjes, maar ook ons animatieteam biedt tijdens de schoolvakanties een bomvol animatieprogramma!

Ik wil eigenlijk nergens anders meer heen!

Familie Vloedgraven