HomeLast minute korting 2018
Last minute korting 2018 2018-07-12T07:24:43+00:00

Nu 20% korting op je last minute zomervakantie

Reserveer nu je last minute zomervakantie op familiecamping De Belten en ontvang maar liefst 20% korting op je kampeerplek! Boek dus snel, profiteer direct en breng deze zomer je vakantie door op de gezelligste familiecamping van Nederland. Gegarandeerd een fijne vakantie!

Met de last minute actie van De Belten betaal je niet teveel en ben je deze zomer toch zeker van een prachtige en ruime kampeerplek op familiecamping De Belten! Als je nu reserveert dan ontvang je direct 20% korting op je verblijf.

Let op: deze last minute actie is geldig t/m 1 september 2018 en geldt alleen voor kampeerplaatsen. Ook is deze korting niet te combineren met andere aanbiedingen. De korting wordt tijdens het boeken automatisch verwerkt.

Ontspannen, kamperen, spelen, lekker eten… en nog veel meer! Op onze familiecamping vermaakt iedereen zich. We bieden een indoor waterspeeltuin voor de allerkleinsten en het buitenbad met glijbaan is ideaal voor het hele gezin. Er zijn talloze speelmogelijkheden voor de kinderen en op de camping mag je gratis gebruik maken van wifi. Natuurlijk bieden we een uitgebreid animatieprogramma, voor jonge kids, maar ook voor volwassenen. De deuren van de Brasserie zijn geopend voor lunch, diner of heerlijke drankjes (op het verwarmde terras). Zien we jou binnenkort op onze gezellige familiecamping?