kamperen 2017-11-23T21:51:47+00:00

Kamperen

Kom tot rust en kom kamperen bij De Belten. De perfecte kindervakantie? De charme van het buitenleven? De gezellige sfeer op een camping? Wat jullie ook zoeken, bij familiecamping De Belten vind je het allemaal! In jullie eigen tent of caravan geniet je van een paar weken vakantie met je gezin. Natuurlijk mag de hond ook mee! Klik hier voor meer informatie over kamperen met uw hond.

Bekijk hier de tarieven voor kamperen 2018.

De royale kampeerplaatsen geven alle ruimte om jullie ideale vakantieplekje te creëren. De camping ligt middenin Rheeze, een prachtig stukje Vechtdal, waar veel te ontdekken is. Ook op de camping hoeft niemand zich te vervelen. Wij bieden een hoop faciliteiten die het kamperen nóg aangenamer te maken. Wat dacht je van het verwarmd buitenzwembad met glijbaan? Of van verse broodjes als ontbijt? Altijd gratis Wifi en allemaal gave activiteiten die we zomers organiseren!

Kampeerplaats
  • Eigen elektra aansluiting
  • Zicht op speeltuintje
  • 100 – 120 vierkante meter

Boek nu vanaf

€0,-

Kampeerplaats comfort
  • Eigen elektra 16 Ampère
  • Zicht op speeltuintje
  • 100 – 120 vierkante meter

Boek nu vanaf

€0,-

Familiecamping De Belten

Een gezellige en ontspannen kampeervakantie beleef je met het hele gezin op familiecamping De Belten in Hardenberg. Boek één van de fraaie en zeer ruime kampeerplaatsen of verblijf in één van de luxe chalets..

Op de gezelligste familiecamping van Overijssel is altijd wat te doen! De camping is gelegen in het prachtige Vechtdal en heeft veel faciliteiten en een origineel animatieprogramma.