Kamperen met hond 2017-11-23T21:56:22+00:00

Kamperen met hond

Ook uw huisdier is van harte welkom bij familiecamping De Belten! Wij bieden zeer ruime aangelegde kampeerplaatsen welke voorzien zijn van een 16 ampère stroomaansluiting. Ieder veld is voorzien van een watertappunt en op de hele camping is Wifi beschikbaar! Uiteraard mag u de auto bij de plaats parkeren. De comfortplaatsen met huisdier treft u veld E op onze parkplattegrond.

Vanaf de meeste plekken heeft u zicht op een speeltuintje. Op de camping vindt u twee sanitair gebouwen, deze zijn beide voorzien van kindersanitair. De kinderen kunnen  gebruik maken van de kindertoiletten, kinderwastafels, kinderbadjes of de speciale kinderdouches. Wilt u meer weten over de kampeerplaatsen van familiecamping De Belten, bekijk hier de tarieven voor 2018 of neem gerust contact met ons op.

Kampeerplaats met huisdier
  • Eigen electra aansluiting van 6 ampère
  • Vlakbij de vis- en roeivijver
  • Watertappunt op het kampeerveld

Boek nu vanaf

€0,-

Comfortplaats met huisdier
  • Parkeerplaats bij kampeerplaats
  • Vlakbij de vis- en roeivijver
  • 16 ampère stroomaansluiting

Boek nu vanaf

€0,-

Familiecamping De Belten

Een heerlijke vakantie beleeft u met het hele gezin op familiecamping De Belten in Hardenberg. Boek één van de fraai en zeer ruimtelijke luxe chalets. Zeker met kinderen of met tieners bent u bij familiecamping De Belten aan het juiste adres.

Met ons uitdagende animatieprogramma vermaakt iedereen zich. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse outdoor groepsactiviteiten, zoals paintball en boogschieten. Dit zijn erg leuke uitjes voor het hele gezin. Of maak een fietstocht langs de Vecht, dwars door het bosrijke Vechtdal.