Kampeerplaats 16 ampére

Kampeerplaats 16 ampère

9beoordeling op

 

Op zoek naar een kampeerplek met zicht op een speeltuintje? Een plek dichtbij de visvijver? Of juist tegen de bosrand? Wat jullie ideale vakantie ook is, wij denken graag met jullie mee!


Kampeerliefhebbers die gesteld zijn op een beetje privacy, zitten bij familiecamping De Belten goed. De kampeerplaatsen op de familiecamping in Rheeze zijn met 100 tot 120 vierkante meter zeer ruim te noemen. Alle plekken hebben een eigen aansluiting voor elektra en elk kampeerveld is voorzien van een watertappunt. Uiteraard mag je de auto op de plaats parkeren. Op de hele camping is gratis wifi beschikbaar.

  • 16 ampère stroomaansluiting
  • Watertappunt op het veld
  • (bijna) altijd zicht op een speeltoestel

Deze ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting. De kampeerplaatsen zijn te vinden op de velden S, Q en de plaatsen langs de vis -en roeivijver.

Gaat je huisdier ook mee? Kijk voor meer informatie op kamperen met hond.

Vanaf jullie kampeerplaats loop je gemakkelijk naar één van de twee sanitairgebouwen. Beide gebouwen zijn netjes onderhouden en voorzien van kindersanitair. Door middel van de Sepkey die je bij aankomst van ons krijgt, heb je altijd warm water.

Inchecken kan vanaf 13.00 uur! Eerder aankomen? Geen probleem, jullie kunnen al eerder gebruik maken van de faciliteiten.

Zoek & boek!