Kampeerplaats 16 ampère met huisdier

Kampeerplaats 16 ampère (huisdier toegestaan)

9beoordeling op

Op zoek naar een kampeerplek met zicht op een speeltuintje? Een plek dichtbij de visvijver? Of juist tegen de bosrand aan waar je heerlijk kunt wandelen met de hond? Wat jullie ideale vakantie ook is, wij denken graag met jullie mee!


Kampeerliefhebbers die gesteld zijn op een beetje privacy, zitten bij familiecamping De Belten goed. De kampeerplaatsen op de familiecamping in Rheeze zijn met 100 tot 120 vierkante meter zeer ruim te noemen. Alle plekken hebben een eigen aansluiting voor elektra en elk kampeerveld is voorzien van een watertappunt. Uiteraard mag je de auto op de plaats parkeren. Op de hele camping is gratis wifi beschikbaar.

  • 16 ampère stroomaansluiting
  • Watertappunt op het veld
  • (bijna) altijd zicht op een speeltoestel

Deze ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting. De kampeerplaatsen met huisdieren zijn te vinden op veld G. Vanaf jullie kampeerplaats loop je gemakkelijk het bos in waar je een mooie wandeling kunt maken met je huisdier. De kampeervelden zijn dichtbij één van de twee sanitairgebouwen. Beide gebouwen zijn netjes onderhouden en voorzien van kindersanitair. Door middel van de Sepkey die je bij aankomst van ons krijgt, heb je altijd warm water.

Inchecken kan vanaf 13.00 uur! Eerder aankomen? Geen probleem, jullie kunnen al eerder gebruik maken van de faciliteiten.

 

Zoek & boek!