Bij familiecamping De Belten in Overijssel, zijn huisdieren zoals honden toegestaan.

Genoeg ruimte

We hebben hiervoor drie velden ter beschikking gesteld, namelijk velden F en G (zie plattegrond). Deze velden zijn uitermate geschikt, daar je bijvoorbeeld de hond(en) lekker uit kunt laten in het achterliggende bos. Op weg naar het bos kom je een paal tegen met zakjes om hondenpoep in op te ruimen. Wel zo netjes, en dat houdt de camping schoon.

 

Regelgeving omtrent honden

Wanneer je je hond(en) graag mee wil nemen naar De Belten, gelden er logischerwijs enkele regels. Zo hebben we drie kampeervelden toegewezen waar je een huisdier mag houden. Je dient de hond(en) kort aangelijnd te houden tijdens het uitlaten op de camping. Je mag de hond(en) meenemen naar het (buiten)terras van de Brasserie - hier bieden we drinkbakken. Alle uitwerpselen van de hond(en) ruim je natuurlijk netjes zelf op.

  • Velden F en G met eigen kampeermiddel
  • Kort aangelijnd
  • Meenemen op het (buiten)terras van de Brasserie
 

LET OP!

Om de orde op het park en de veiligheid van de (mede)gasten te waarborgen, zijn er ook enkele dingen expliciet NIET toegestaan. Houd je m.b.t. de hond(en) aan de volgende regels:

  • Maximaal 2 honden per kampeermiddel
  • Niet los laten lopen
  • Niet meenemen in de faciliteiten (zoals Chillroom, sanitair gebouwen, etc.)
  • Niet meenemen in de zwembaden en ook niet naar de vijver
  • Niet meenemen in/naar de Oldemeijer

MEER WETEN?

Ontdek De Belten, bekijk onze andere faciliteiten en boek nu jouw verblijf!

 

Ontdek de Belten

Een gezellige en ontspannen vakantie beleef je met het hele gezin bij familiecamping De Belten. Op de ruime kampeerplaatsen en in de luxe en modern ingerichte chalets, voorzien van alle faciliteiten, heb je het al snel naar je zin. Ook is er altijd wat te doen, voor jong en oud! Meer weten?
Ontdek meer

Onze faciliteiten

Familiecamping De Belten beschikt over alle faciliteiten om van jouw vakantie een groot succes te maken. Wat denk je van een enthousiast animatieteam, een heerlijk binnen- en buitenzwembad, een grote speelvijver, een fijne Brasserie en veel speeltuintjes? Je hoeft je geen moment te vervelen!
Meer info

Boek nu

Boek een ruime kampeerplaats of een fijne accommodatie op familiecamping De Belten. Breng je dag door bij het zwembad, aan de speelvijver, in de vele speeltuintjes, geniet van een heerlijke maaltijd in de Brasserie en sluit je dag af met een goed glas wijn. Gegarandeerd een fijne vakantie voor jong en oud!
Boek nu