HomeHorecaTrouwlocatie
Trouwlocatie 2017-08-02T09:34:03+00:00

Trouwlocatie De Belten

Op de mooiste dag van je leven moet natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld zijn. Brasserie de Belten en buitenlocatie de Belten zijn de mooiste trouwlocaties van Hardenberg. Voor een trouwfeest is niks standaard, geef je wensen door en wij maken persoonlijk een offerte op maat. Onze professionele koks maken de lekkerste gerechten voor uw gasten, van heerlijke buffetten tot de lekkerste culinaire hapjes.

Trouwfeesten kunnen worden gehouden van 50 tot wel 250 gasten. Hoeveel daggasten of genodigden er ook worden uitgenodigd, wij staan gerant voor persoonlijke aandacht en een heerlijke sfeer op de mooiste dag van je leven. Bij Brasserie de Belten kun je zowel daggasten uitnodigen voor een prachtige receptie, een heerlijk diner en voor een onvergetelijk avondfeest.

Sfeervolle trouwlocatie Hardenberg

Een trouwfeest buiten en midden in de natuur? Buitenlocatie de Belten is een unieke trouwlocatie in Hardenberg. Een trouwfeest met een bbq of een luxe buffet tussen oeroude bomen, dat vergeet je nooit meer. Benieuwd hoe wij je trouwdag onvergetelijk kunnen maken? Kom dan eens vrijblijvend langs, met gepaste trots laten wij je alles zien en eventueel maken wij een offerte speciaal op maat. Brasserie de Belten levert topkwaliteit en voor ieder budget. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@debelten.nl of via telefoonnummer 0523-262264.

Trouwlocatie De Belten
Beltenbosje
Sfeervol en romantisch