HomeHorecaBrasserie
Brasserie 2017-06-19T13:03:52+00:00

Brasserie De Belten

Brasserie De Belten is dé plek om te genieten en verwend te worden. Of je nu komt voor een kopje koffie, snelle lunch of uitgebreid diner, het vlotte personeel heeft aandacht voor elke gast en is altijd in een goed humeur! Bekijk hier alvast de menukaart!

Nagenieten van een actieve vakantiedag doe je op het gezellige terras van de Brasserie. Plof neer op de loungebank en geniet van de zwoele avondzon. Is het wat frisser? Kom gezellig binnen en geniet van de ongedwongen sfeer in het restaurant.

Geen zin om te koken? De professionele kok bereidt elke dag weer heerlijke gerechten, met zoveel mogelijk verse producten uit de streek. Ga voor een heerlijk stukje vis of vlees of een frisse zomerse salade. Wat je zeker geproefd moet hebben, is de Beltenburger. Dé specialiteit van Brasserie De Belten.

Feestje?

De Brasserie is van september tot april geopend voor besloten feesten. Het eigentijdse restaurant is modern en sfeervol ingericht en daarom de ideale locatie voor een gezellig feest of intiem diner. De feestlocatie is geschikt voor kleine groepen, maar is ook in te richten voor gezelschappen tot honderd personen. Benieuwd naar Brasserie De Belten? Kom eens langs en we horen graag jullie wensen! Voor elke gelegenheid en elk budget kunnen we een aantrekkelijk voorstel maken.