DE IDEALE LOCATIE

De Brasserie is van september tot april geopend voor alle soorten feesten. De Brasserie is modern en sfeervol ingericht en daarom de ideale locatie voor een gezellig feest of intiem diner. De feestlocatie is geschikt voor kleine groepen, maar is ook in te richten voor gezelschappen tot 250 personen.

TROUWLOCATIE

Buitenlocatie De Belten is een unieke locatie voor het geven van feesten, bruiloften en partijen. Alles is maatwerk en niets is hier onmogelijk. Van een heerlijke verzorgde BBQ, terwijl je geniet van de ondergaande zon tot een compleet trouwfeest met volledig ingerichte tenten. Buitenlocatie De Belten is een oeroud heuvellandschap en ligt middenin de natuur met prachtige bomen.

Een prachtige en sfeervolle plek voor een feest of bruiloft. Uiteraard kunnen wij op Buitenlocatie De Belten ook zakelijke events organiseren als teambuildingsdagen en congresbijeenkomsten.

CONTACT

Je weet het inmiddels zeker; hier moet het gebeuren! Nu alleen nog contact opnemen. Dit doe je middels een belletje naar 06 82 69 15 09 of een mailtje naar horeca@debelten.nl.

Neem contact met ons op