Familiecamping 2017-07-21T13:54:54+00:00

Familiecamping met zeer veel faciliteiten

Voor families die met meerdere mensen rekening moeten houden, is camping De Belten één van de betere campings in Overijssel. De Belten is een echte camping die het iedereen binnen het gezin naar de zin probeert te maken. Daarom beschikt deze familiecamping over voldoende horeca en een zeer groot aantal faciliteiten. Aan de kleine kinderen is gedacht, aan de wensen van de jeugd en aan de behoeftes van ouderen. Bovendien kunt u op deze familiecamping vakantie vieren mét de hond. De bosrijke omgeving is ideaal om te wandelen met de hond, maar ook om met het gezin mooie fietstochten te maken naar gezellige of interessante plaatsjes in de buurt.

Wie liever op de familiecamping blijft hoeft zich ook niet te vervelen. Wie actie wil kan fietsen en skelters huren, voetballen of tennissen op de sportvelden, roeien of kanovaren, jeu de boules spelen, air-trampoline springen, tafeltennissen, ballengooien in de overdekte ballenbak. En voor iedereen die vermaakt wil worden, heeft gezinscamping De Belten animatieteams met vermakelijke programma’s voor elke leeftijd.

Familiecamping in Overijssel met subtropisch zwembad

Een zwembad op een familiecamping is een absolute must. Daarom biedt familiecamping De Belten zowel binnen als buiten volop zwemgelegenheid. Voor de kinderen is er de binnenwaterspeeltuin. In dit overdekte zwembad kunnen zij zich veilig vermaken met o.a rotsblokken, klimhellingen, boomstammen, waterkanonnen, glijbanen en meer. Ook is er voor de kleinsten een klein, verwarmd zwembad buiten. Het grote verwarmde zwembad buiten is er voor iedereen die baantjes wil trekken, zich relaxed wil laten meedrijven met de stroming of lekker wil ontspannen op de bubbelbank.

Familiecamping De Belten is voorzien van alle gemakken

Kamperen betekent niet dat u primitief moet gaan doen of de luxe op moet geven. Integendeel, u kunt met het hele gezin voor de volle 100% van uw vakantie genieten, zonder de camping te hoeven verlaten. Comfortabel sanitair, een wasserette, supermarkt, alles wat u ook thuis gewend bent is aanwezig. Geen zin om een tent op te zetten of een caravan mee te sleuren? Geen probleem! Op ruime plekken, dichtbij het sanitair, kunt u op camping De Belten volledig ingerichte luxe safaritententen en vacansoleil tenten huren. En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u terecht in het snackcenter of u kunt zich laten verwennen in het gezellige restaurant De Belten. Kortom, kindercamping De Belten biedt alles om van uw vakantie een succes te maken. 

Ontdek onze ruime kampeerplekken
Bekijk onze accommodaties
Ontdek onze faciliteiten