Familiecamping De Belten is een feestje voor waterliefhebbers. Met een overdekt bad, een overdekte waterspeeltuin en een verwarmd buitenbad mét glijbaan is er waterpret voor elke gast!

PLEZIER VOOR IEDEREEN

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1,38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Kinderen vermaken zich in de stroomversnelling en op de spectaculaire glijbaan van 26 meter lang. Wie even niets wil, vindt altijd een rustig plekje op de lange bruisbank. Geen zin in zwemmen? Geniet van al het waterplezier vanuit één van de comfortabele ligstoelen rondom het bad.

INCLUSIEF DE ALLERKLEINSTEN

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In het aparte peuterbad kunnen de jongste gasten lekker spelen en spetteren. Het peuterbad is 0,20 meter diep. Let op: het is verplicht om baby's een zwemluier aan te trekken.

EEN DAGJE ZWEMMEN?

Verblijf jij niet bij ons op de camping maar wil je toch even zwemmen? Wat leuk! Tijdens het hoogseizoen is het helaas niet mogelijk. Wil jij buiten het hoogseizoen zwemmen? Informeer bij onze receptie of het zwembad is geopend voor gasten van buitenaf.

Tarieven:
Baby's 0-1:   €2,50.
Vanaf 2 jaar: €5,00
Dagkaartjes zijn te koop bij de receptie.

Onze zwembad toezichthouders zijn aanwezig tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties. We verzoeken al onze gasten om je eigen kinderen goed in de gaten te houden.

Meer weten?

Binnenzwembad

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen, maar ook een binnenbad met een waterspeeltuin. Kom hier zwemmen!
Meer
 

Speelstrand

Familiecamping De Belten heeft naast de spectaculaire Klautertuin ook een geheel nieuw speelstrand. Kom jij bij ons klauteren tijdens je vakantie?
Meer