Familiecamping De Belten

Speelstrand

Een relaxte plek waar kinderen zich eindeloos vermaken met de vele water- en zandtoestellen. Met het vlot naar de overkant varen of met een eigen roeibootje lekker peddelen. En dat terwijl jij lekker op het strand ligt te zonnen of de schaduw opzoekt bij een van de parasols of palmbomen!

Familiecamping De Belten heeft naast de Klautertuin ook een speelstrand. Je vindt hier niet alleen supertoffe speeltoestellen en -gelegenheden, maar ook het perfecte plekje in de zon. Daarnaast is er een wandelpad aangelegd om de vijver heen. Ook ideaal voor hardlopen!

 

LEKKER ACTIEF

Er worden regelmatig uitdagende activiteiten georganiseerd, zoals het bouwen van zandkastelen en 'snel naar de bel'. Genoeg mogelijkheden voor kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken dus! Waterpompen, klimmen en klauteren, door het zand banjeren... Eindeloos speelplezier. Je kunt je daarna lekker afspoelen onder de buitendouche.

 

HET IDEALE STRAND

Je kinderen kunnen zich urenlang uitstekend vermaken, en het is veilig door de omheining rondom de vijver. Jij kunt rustig genieten van de zon op één van de banken rond het speelstrand. Daarnaast kun je voor een lekker hapje en vers drankje terecht bij de nieuwe Belten Bar! Wanneer je om je heen kijkt, zie je tropische palmbomen en het strand met wit zand. Conclusie? Het nieuwe speelstrand is een perfect alternatief voor het zwembad (bij drukte) en uitermate geschikt voor jong en oud. Let op: het speelstrand is alleen vrij toegankelijk voor gasten van familiecamping De Belten.

  • Uitdagende activiteiten
  • Diverse speeltoestellen en -gelegenheden
  • Geschikt voor jong en oud
  • Omheining om de vijver
  • Tropische palmbomen
  • Strand met wit zand
  • Animatieactiviteiten door ons animatieteam
  • Zit- en liggelegenheid
  • Belten Beachbar
 

REGELS SPEELSTRAND

Je mag niet zwemmen in de vijver. Bekijk hier de huisregels die wij hanteren voor het speelstrand. Wij verzoeken al onze gasten om deze door te lezen en na te leven.

TOEGANG SPEELSTRAND

In het laagseizoen is dagrecreatie toegestaan mits je je hiervoor netjes meldt bij de receptie en het dagtarief afrekend. Je ontvangt dan een toegangsbewijs. 

WIL JE VISSEN?

Bij 'Vijver Larixhof' - een kleine 250 meter vanaf sanitairgebouw 3 is het mogelijk om in alle rust te vissen.

 
 

Meer weten?