CASUAL DINING

Bij De Belten gaat het om beleving, een fijne relaxte sfeer en optimaal relaxen. De keuken en de bediening staan in de hoofdrol en doen er alles aan dat het jullie aan niets ontbreekt. De menukaart bevat eerlijke en creatieve gerechten, bereid met veel liefde en de allerfijnste ingrediënten. Bekijk hier de menukaart.

reserveren

Wij zijn dol op zoete inval. Kom gezellig langs. Wil je verzekerd zijn van een tafeltje voor de lunch of een borrel voor een groep vanaf 8 personen of meer? Dan is het verstandig om alle wensen en details alvast door te geven zodat we ons goed kunnen voorbereiden op jullie komst.

Dit kan telefonisch 0523 262 264, via mail  of via onze socials.  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om vooraf te reserveren dan kun je ook spontaan bij ons langskomen; we proberen altijd wel wat ruimte te bieden voor de vrije inloop.

FEEST

Een verjaardag, besloten diner, babyshower of bruiloft? Van kleine partijen tot grote feesten (max. 160 personen); van bitterbal tot uitgebreid diner, alles is mogelijk. Onze crew is ervaren en denkt graag met je mee!

Zakelijk

Een jubileum, bedrijfsborrel of zakendiner? Ook zakelijke bijeenkomsten kunnen we prima ruimte bieden. We maken graag een voorstel op maat.

ALLERGIE, INTOLERANTIE OF DIEETWENS?

Heb je een allergie, intolerantie of dieetwens? Wanneer je dit tijdens de reservering aangeeft kan onze keukenbrigade hier op de voorhand rekening mee houden tijdens de bereiding.

 

MEER MOGELIJKHEDEN

Iets te vieren? Doe het bij Brasserie De Belten! Check hieronder voor meer informatie over de ideale locatie voor feesten en partijen. Liever buiten vieren? Bekijk de schitterende Buitenlocatie De Belten.

 

 

Feesten en partijen

Geef je feest bij Brasserie De Belten op een unieke buitenlocatie. Trouwfeest, een zakelijk event of een ander feest? Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Buitenlocatie

Buitenlocatie De Belten is een unieke locatie voor het geven van feesten, bruiloften en partijen. Alles is maatwerk en niets is hier onmogelijk.
 

Zakelijk

Brasserie De Belten is de perfecte locatie voor het organiseren van al je bedrijfsevenementen. Of het nu om een vergadering, teambuilding- of personeelsuitje gaat. De verschillende ruimtes (zowel binnen als buiten), tussen de eeuwen oude bomen, in het bosrijke Rheeze, bieden voor elke situatie een aangename sfeer.