Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen; binnen kun je heerlijk zwemmen!

AVONTUURLIJK, MAAR VEILIG

Ontdek de avontuurlijke waterspeeltuin! Hier kunnen de kinderen uren glijden, klauteren en plonzen. Het overdekte bad is overzichtelijk en slechts dertig centimeter (0,30 meter) diep. Let op: het is verplicht om baby's een zwemluier aan te trekken. Naast de overdekte waterspeeltuin vind je een klein zwembad van 1,38 meter diep. De ideale plek voor een duik op wat frissere vakantiedagen.

EEN DAGJE ZWEMMEN?

Verblijf jij niet bij ons op de camping maar wil je toch even zwemmen? Wat leuk! Tijdens het hoogseizoen is het helaas niet mogelijk. Wil jij buiten het hoogseizoen zwemmen? Informeer bij onze receptie of het zwembad is geopend voor gasten van buitenaf.

Tarieven:
Baby's 0-1:   €2,50.
Vanaf 2 jaar: €5,00
Dagkaartjes zijn te koop bij de receptie. 

Onze zwembad toezichthouders zijn aanwezig tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties. We verzoeken al onze gasten om je eigen kinderen goed in de gaten te houden.

MEER WETEN?

Verwarmd buitenzwembad

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1.38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Bekijk hier het zwembad.
Meer
 

Speelstrand

Familiecamping De Belten heeft naast de spectaculaire Klautertuin ook een geheel nieuw speelstrand. Kom jij bij ons klauteren tijdens je vakantie?
Meer