Familiecamping De Belten

Faciliteiten

Ontdek onze faciliteiten

"Ik verveel me…" Dát wil je natuurlijk niet horen op vakantie. Of je nu houdt van zwemmen, spelen, roeien, dansen, sporten, lekker eten of gewoon chillen; op familiecamping De Belten is voor iedereen wat te doen. Check snel de vele faciliteiten van de gezelligste familiecamping van Overijssel!

LEKKER SPELEN!

Ben je de kinderen kwijt? Dan zitten ze waarschijnlijk in één van de speeltuinen. Familiecamping De Belten heeft diverse speelvoorzieningen over de gehele camping. De Klautertuin aan de voorzijde van de camping is erg populair. Trampolines, een gave klim- en klautertoren, maar ook een tof speeltoestel met water! Voor ieder wat wils. Wie zich te oud voelt om te klimmen en klauteren op de houten toestellen, kan altijd terecht om te gamen in de Chillroom. De Playstation 4 is voorzien van de nieuwste games.

CHILLROOM

Het centrale punt van familiecamping De Belten. Een plek waar je als campinggast altijd terecht kunt. Even opwarmen bij de open haard, hapje eten in de Brasserie, pizzeria of snackbar of gewoon een drankje drinken. Achter op de camping is een tof speelstrand met echte palmbomen en een leuke beach barretje! Even weg van de camping? Scoor huur fietsen voor een leuke fietstocht door het mooie Vechtdal!

BEKIJK ONZE FACILITEITEN

 

Horeca

Familiecamping De Belten heeft verschillende gezellige horecamogelijkheden. Wie eens lekker uit eten wil, hoeft de camping niet af!
 

Verwarmd buitenzwembad

Er is niets heerlijker dan een warme vakantiedag afsluiten met een duik in het zwembad. Het verwarmde buitenbad is 1.38 meter diep en geeft plezier voor iedereen. Bekijk hier het zwembad.
 

Speelstrand

Familiecamping De Belten heeft naast de spectaculaire Klautertuin ook een geheel nieuw speelstrand. Kom jij bij ons klauteren tijdens je vakantie?
 

Klautertuin

Onze klautertuin is een lekkere plek met een actieve natuurspeeltuin voor jong en oud. De ideale plek om urenlang te glijden, klimmen, balanceren en springen!
 

Binnenzwembad

Familiecamping De Belten is een feest voor waterliefhebbers. De gezelligste familiecamping van Overijssel heeft niet alleen een verwarmd buitenbad voor de zomerse dagen, maar ook een binnenbad met een waterspeeltuin. Kom hier zwemmen!
 

Animatie

Ontdek hier wat ons bruisend animatieteam jullie kan aanbieden! Bij familiecamping De Belten is geen dag hetzelfde!
 

Campingwinkel

Je kent het waarschijnlijk wel; je dacht dat je alles had ingepakt, maar je bent toch wat vergeten. Geen zorgen! Onze campingwinkel heeft een heel breed assortiment.
 

Fiets- en skelterverhuur

Geen plek meer om een fiets mee te nemen? No worries; bij ons huur jij eenvoudig een -elektrische- fiets of mountainbike.
 

Brasserie

Brasserie De Belten is dé plek om te genieten en verwend te worden. Nu ook in de winter! Natuurlijk ook voor zakelijke gelegenheden: neem contact op via horeca@debelten.nl
 

Chillroom

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op familiecamping De Belten. In de Chillroom is voor de jeugd van alles te doen.
 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek De Belten!