route 2018-07-10T08:18:48+00:00

Route

De ‘oude’ N34 tussen Ommen en Hardenberg is inmiddels ingericht tot een 30 en 60 kilometer zone. Tevens is deze weg verboden voor vrachtverkeer en zijn er allerlei wegversperringen, hoge drempels en wegversmallingen. Wij adviseren u deze oude route met een caravan en grote zijspiegels niet te nemen, maar gebruik te maken van de nieuwe rondweg (zie kaart hieronder).

Beschrijving vanuit Zwolle:

Vanuit de richting Zwolle A28, neemt u de afslag 21 naar de N340. Bij het viaduct (circa 2 kilometer voor Ommen) neemt u de N48 richting Hardenberg. Bij de eerste rotonde de rechter baan aanhouden, zodat u op de N36 terecht komt. Vervolgens bij de volgende rotonde, de derde afslag links nemen richting Hardenberg. Daarna de N34 blijven volgen tot de afslag Hardenberg, hier slaat u rechtsaf. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens gaat u bij de tweede verkeerslichten rechtsaf (Rheezerweg) de woonwijk in. Deze weg volgt u tot aan de drempel, waar u rechtsaf slaat. U rijdt nu op de Grote Beltenweg en familiecamping De Belten is dan de tweede camping aan de rechterkant.

Beschrijving vanuit Hoogeveen:

Vanuit de richting Hoogeveen volgt u de N48 richting Ommen. Bij de eerste rotonde op de N48 neemt u de rotonde driekwart richting Hardenberg / Almelo (N36). Vervolgens bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag richting Hardenberg (N34). Daarna de N34 blijven volgen tot de afslag Hardenberg, hier slaat u rechtsaf. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens gaat u bij de tweede verkeerslichten rechtsaf (Rheezerweg) de woonwijk in. Deze weg volgt u tot aan de drempel, waar u rechtsaf slaat. U rijdt nu op de Grote Beltenweg en familiecamping De Belten is dan de tweede camping aan de rechterkant.

Beschrijving vanuit Emmen:

Vanuit de richting Emmen volgt u de N34 richting Hardenberg. Bij de verkeerslichten op de N34 gaat u rechtdoor richting Hardenberg/Ommen en vervolgens neemt u de volgende afslag richting Hardenberg. Bij de rotonde gaat u rechts en daarna gelijk weer rechts bij de verkeerslichten. Dan gaat u twee verkeerslichten rechtdoor en bij het derde verkeerslicht slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Rheezerweg richting Rheeze / Diffelen. Deze weg volgt u tot aan de drempel, waar u rechtsaf slaat. U rijdt nu op de Grote Beltenweg en familiecamping De Belten is dan de tweede camping aan de rechterkant.

Openbaar vervoer:

Familiecamping De Belten is ook bereikbaar middels openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl of www.9292ov.nl. U dient te reizen richting station Hardenberg.